Mobiili.fi LG G4:n pikkusisar saapui Suomeen – suosittuja ominaisuuksia alle 350 eurolla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G4s


  LG:n uusin keskiluokan älypuhelin, G4s, esiteltiin noin kuukausi sitten. Nyt yhtiö on ilmoittanut, että puhelin saapuu myös Suomen markkinoille. Euroopan ulkopuolella uutuus tunnetaan nimellä G4 Beat.

  LG G4s on varustettu 5,2 tuuman Full HD IPS -näytöllä. LG:n mukaan paneeli on terävämpi, kirkkaampi ja reagoi kosketukseen paremmin kuin LG:n aiemmin lanseerattujen keskitason puhelinten näytöt.

  Näytön alta löytyy 1,5 gigahertsin Qualcomm Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri kahdeksalla ytimellä. Muilta osin tekniikka koostuu esimerkiksi 1,5 gigatavun RAM-muistista, kahdeksan gigatavun tallennustilasta, 2300 milliampeeritunnin akusta ja Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmästä.

  Kuvaaminen hoituu kahdeksan ja viiden megapikselin kameroilla. G4s:ssä on mukana G4:n pidetty automaattitila, jolla kameran asetuksia voi säätä hyvin laajasti. LG:n mukaan tinkiminen on pyritty hinnasta huolimatta jättämään vähälle. ”Halusimme luoda LG G4s -puhelimesta edullisen tuotteen, jossa kuluttajille tärkeät ominaisuudet, kuten näyttö, kamera, käyttäjäystävälliset toiminnot ja tyylikäs muotoilu, ovat kohdillaan”, LG:n mobiilituotteiden asiantuntija Kristoffer Ejebro selittää.

  LG G4s:n myynti Suomessa on jo alkanut. Puhelimen suositushinnaksi on asetettu 349 euroa.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju