• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty LG G4 (musta nahka) + sälät *KOTKA*

Tila
Ei auki vastauksille.

johnnyw

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
28   0   0
Liittynyt
26.11.2013
Viestit
563
Reaktiopisteet
199
Puhelinmalli
Vaihtelee
Takuu
Ei taida olla voimassa
Kuitti
Ei
Väri
Musta nahka
Tallennustila
32GB + 32GB SD
Kunto
Ok
Vaihto
Ainoastaan
Hintapyyntö
-
Sijainti
Kotka
Toimitustavat
F2F tai matkahuolto
Myyjän nimi
Joni V
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Eli mustalla nahka takakuorella varustettu G4 vaihtoon. Luuri on ihan ok kunnossa, näytössä jonkunverran näyttö sammutettuna valoa vasten näkyvää hiusnaarmua ja rungossa jokunen pieni jälki. Yleiskunto kuitenkin ihan perus siisti. Takuuta ei taida enää olla, mutta toimivuustakuun tottakai annan.

Mukaan saa:

-Laturi (orkkis johto hävinnyt ja korvattu toisella)
-Kuulokkeet
-pikkasen jo kulunut LG:n oma langatonta latausta tukeva quick circle kotelo
-Kultainen muovinen takakuori
-Sandisk 32Gb micro sd
-Samsungin langaton latausalusta
-Orkkis pakkaus


Vaihdossa voi ehdottaa jotain pienempää mielellään vesitiivistä kapulaa. Esim sonyn compact mallit kiinnostaa. Toki muitakin voi ehdottaa mutta max koko 5.2".Mieluiten F2F vaihto kotkassa. Jos lähettelyksi menee ni matkahuollon kautta ja haluan vaihdokin ensin itselle.
 

Liitteet

 • WP_20170320_001.jpg
  WP_20170320_001.jpg
  230.5 KB · Katsottu: 39
 • WP_20170320_003.jpg
  WP_20170320_003.jpg
  267.4 KB · Katsottu: 40
 • WP_20170320_004.jpg
  WP_20170320_004.jpg
  331.3 KB · Katsottu: 43
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom