• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty LG G4 32gb , takuu 02/2018 asti

Tila
Ei auki vastauksille.
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.9.2016
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
LG
Takuu
02/2018 asti
Kuitti
Löytyy
Väri
Metallic grey
Tallennustila
32GB
Kunto
Ei uutta häpeä
Vaihto
Ei koska uusi puhelin jo hommattu
Hintapyyntö
200
Sijainti
Vahto
Toimitustavat
Mieluiten nouto mutta postikin kuljettaa, en lähetä kuitenkaan postiennakolla
Myyjän nimi
Tomi Närvänen
Myyjän sähköposti
tomi.narvanen@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0407020806
LgG G4 32gb metallic grey , ostettu 02/2016 joten takuuta on jäljellä reilusti eli 02/2018 asti. Vaimon puhelinhan tämä on mutta minä myyn ja ihan luvan kanssa. Näytössä on ollut uudesta asti lasinen suojakalvo joten näytössä ei ole mitään jälkiä. Takakannessa ei näytä olevan jälkiä koska suojakuoria on käytetty kokoajan. Mukaan siis kahdet läppäkuoret, turkoosia on käytetty mutta ei siinäkään kyllä näy jälkiä. Beige suojakuori on käyttämätön. Tuo silikoninen koira suojakuori on siisti mutta siinä voi olla kulmissa pieniä kulumia. Mukaan tulee vielä LG:n oma laturi ja USB-johto ja ne ovat myös käyttämättömät. Kuitti ja alkuperäinen laatikko tulevat myös mukaan. Kysymyksiä saa esittää jos niitä tulee. Mielellään nouto jotta ostaja voi todeta puhelimen ja oheistuotteiden kunnon.
 

Liitteet

 • IMG_20170120_184409.JPG
  IMG_20170120_184409.JPG
  456 KB · Katsottu: 63
 • IMG_20170120_184454.JPG
  IMG_20170120_184454.JPG
  282.8 KB · Katsottu: 60
 • IMG_20170120_184502.JPG
  IMG_20170120_184502.JPG
  325 KB · Katsottu: 53
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom