LG G3 Samsung S3:n tilalle?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Derp, 28/6/15.

 1. Derp

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/12/13
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S III
  Minulla on käytössä ollut reilu kolme vuotta Samsung S3 LTE puhelin ja se on alkanut reistailemaan siihen tahtiin että sen pitäisi joko kiikuttaa huoltoon tai ostaa uusi puhelin tilalle. Itse kallistun enemmän jälkimmäiselle vaihtoehdolle.

  Olen selaillut operaattoreiden sivuilta puhelinvaihtoehtoja ja LG G3 näyttäisi olevan ainoa puhelin joka miellyttää itseäni, koska en ole mikään hifisti niin mitään uunituoreita puhelimia ei tulisi kuuloonkaan. Ainut mikä tässä mietityttäisi on se, että itselläni ei ole kokemusta LG:n puhelimista eikä myöskään tästä androidin uudesta Lollipop käyttöjärjestelmästä. Olisko teillä kertoa omia kokemuksianne jompaankumpaan tai vaikka molempiin asioihin?

  Myöskin muita vaihtoehtoja nykyisen S3:n tilalle otetaan mielihyvin vastaan.
   
 2. Infra

  Infra Vuoden foorumilainen 2014 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  60   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  26210
  Tykkäykset:
  9527
  Puhelinmalli:
  Vaihtuu jatkuvasti
 3. jehu

  jehu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/14
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  G3 pitäisi olla ihan pätevä valinta. Jos haluaa selvitä halvemmalla, niin sitten ehkä Huawei Honor 6. Jos pitäisi ostaa puhelin nyt, saattaisin tarttua juuri G3:een.
   
 4. Derp

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/12/13
  Viestit:
  21
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S III
  Tuota oonkin selaillut nyt pari päivää ja päällisin puolin jäi mieleen vaa se et akku ei oo kovin kestävä (tietysti vaihteli kuluttajan käytön mukaan) ja että siinä olisi kohtuullisesti bugeja liittyen joko käyttöjärjestelmään tai itse puhelimeen ja muutenkin vähän huono maku jäi ko puhelimesta tuon ketjun luettua mut ei suinkaan kaikilla käyttäjillä ollut pahaa sanottavaa G3:sta.

  Honor 6:sta kattelin eikä se oikein innostanut minua. Toisaalta Huawein P8 ois toinen vaihtoehto SGS3:n tilalle, mutta siitä on vielä sen verran vähän käyttökokemuksia, että sekin mietityttää.
   

Jaa tämä viestiketju