LG G3: Numeroiden lisääminen yhteystietoihin APUA

Keskustelu osiossa 'LG', aloittaja Monsesteri, 21/4/15.

 1. Monsesteri

  Monsesteri

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/4/15
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4G s
  Moikka,

  Mulla on tässä käsissäni elämäni ensimmäinen Android. Vanhasta iPhone 4:sta ei saanut sitten millään siirrettyä yhteystietoja, koska iCloud ei suostunut tallentamaan yhetystietoja missään muodossa koneelle siirtoa varten eikä edes Telefinlandin tiskillä saatu yhteystietojen siirtoa toimimaan (kävin kolmella eri pisteellä).

  Yhteystiedot on nyt tuotu Facesta ja Gmailista, ja oli aivan järkyttävän hirveä homma poistaa kaikki ne manuaalisesti, joita ei yhteystietoihinsa kaipaa. Ajattelin kuitenkin että fb:n synkronointi on järkevää, koska saan edes nimet sieltä, eikä tarvitse muuta kuin manuaalisesti lisätä numero. Nyt sitten kun tarkoitus oli aloitata tämä projekti, niin eihän niihin facesta tuotuihin profiileihin saakaan lisättyä numeroa! Mitä helvettiä? Mitä teen yhteystiedoilla, joissa on pelkkä nimi ja joita ei saa edes muokattua? Pitääkö oikeasti poistaa nyt kaikki nekin ja yksitellen näpytellä nimet ja numerot?

  YHYY
   
 2. KooBee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  29/9/12
  Viestit:
  968
  Tykkäykset:
  215
  Puhelinmalli:
  OnePlus
  Jatkoa ajatellen kannattanee käyttää sellaista palvelua, joka toimii käytännössä kaikilla alustoilla, esimerkiksi Microsoft-tiliä. MS-tiliin voi linkittää Facebook-tilin, ja näistä voi sitten luoda yhteystietokortin johon voi lisätä puhelinnumeron jne.

  Eli toisinsanoen MS-tilillä näkyy Facebook-kontaktit, joista voi tallentaa yhteystietokortin, johon voi sitten lisätä puhelinnumerot jne.
   
 3. jehu

  jehu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/7/14
  Viestit:
  151
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Nyt tulee tämä vastaukseni pahasti myöhässä, mutta kyllä iCloudista saa yhteystiedot vietyä Google-tiliin ja sitä kautta uuteen puhelimeen.

  Yhteystiedot, valitse kaikki (ctrl+a), paina ratasta, vie vCard. Ja sitten Googleen käy viemässä ko. vCardin, homma valmis.
   

Jaa tämä viestiketju