• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu LG G3 Metallic Black - Lahti

Tila
Ei auki vastauksille.

Da^Flameboy

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
88
Reaktiopisteet
2
Takuu
Expired
Kuitti
Saattaa löytyä
Väri
Metallic Black
Tallennustila
32gb
Kunto
Käytetty
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
80
Sijainti
Hollola / Lahti
Toimitustavat
Mieluiten f2f, tarvittaessa myös posti
Myyjän nimi
Iiro Pasanen
Myyjän sähköposti
i i r o . p a s a n e n @outlook.com
Myyntiin kohtalaisen hyväkuntoinen LG G3. Kuoressa mallille tyypillinen halkeama kuulokepaikan lähellä (ei vaikuta mihinkään) sekä muutama kolhu rungossa. Näyttö on kunnossa ilman naarmuja (en etsinyt suurennuslasilla hiusnaarmuja kylläkään).

Alkuperäistä laatikkoa tuskin on enää muuton jälkeen, alunperin puhelin ostettu täältä foorumilta ja saunalahdelta oli kuitti olemassa. En ole varma onko tuokaan paperi enää tallessa.

Alkuperäiset kuulokkeet ja laturi pitäisi löytyä. Mukaan myös ainakin yksi original kultainen flipcover. Voin tarkistaa jos pelkkä takakuoren suoja löytyisi myös.

Mieluiten kaupat kasvotusten Lahden seudulla.

IMAG0240.jpg IMAG0241.jpg IMAG0242.jpg IMAG0243.jpg
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom