LG G2 - ongelma

Keskustelu osiossa 'LG', aloittaja BackHol3, 26/9/14.

 1. BackHol3

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/9/14
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  LG G2
  LG G2 tippui valosensorin puoleinen kulma edellä asfalttiin ja näyttö meni rikki. Näyttö vaihdettiin ammatti liikkeessä, mutta puhelimeen ilmaantui outo vika. Näytön kirkkaussäätö ei toimi kuin 0-50% välillä ja 50-100% ei mitään havaittavaa muutosta. Ulkoilmassa näytöstä ei ota selvää kun näyttö on liian tumma. Näytön kirkkaussäätö ikääkuin humppaa ees sun taas ja näkyy pienenä väreilynä.

  Näyttö on kuitenkin kunnossa(tämä testattiin kokeilemalla näyttöä toisessa vastaavanlaisessa puhelimessa). Samoin valosensori on ehjä(testattu). Onko ketään viisasta joka tietäisi mistä hakea vikaa? Puhelinhuolto epäili emolevyn olevan rikki, mutta eivät osanneet sanoa varmasti.
   
 2. cinse

  cinse Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  29   0   0

  Liittynyt:
  19/7/12
  Viestit:
  8927
  Tykkäykset:
  4846
  Puhelinmalli:
  onhan noita
  koitas play kaupasta asentaa lux softa, mitä se sillä tekee. Ettei se olis kuitenkin vaan jotain ohjelmallista ?

  Edit: voihan siinä raudassa kyllä jotain olla rikki, mutta jos toi lux ei myöskään toimi niin sitten se on todennäkösesti huollon ehdotusten mukaan.
   
 3. BackHol3

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/9/14
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  LG G2
  Luxia kokeilin, mutta ei toimi. Puhelin on edelleen huollossa. Halusivat selvitellä vikaa esn viikolle asti, eikä kuulemma maksa ees mitään, kun ovat kiinnostuneet ongelmasta. Harjoituksen piikkiin niin sanostusti :)
   

Jaa tämä viestiketju