LG esitteli uuden 5,7 tuuman 18:9-kuvasuhteen näytön – löytyy uudesta G6-huippupuhelimesta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

LG G6:n design renderöidyssä aiemmin julkaistussa kuvassa.


LG Display on esitellyt uuden 5,7 tuuman älypuhelinnäytön tavallisesta poikkeavalla 18:9-kuvasuhteella. Uusi näyttö tulee löytymään ”LG:n seuraavasta lippulaivaälypuhelimesta”, joka on tulevan parin kuukauden aikana julkistettava G6.

LG:n mukaan uusi näyttö on maailman ensimmäinen QHD+-tarkkuuden LCD-näyttö 18:9-kuvasuhteella. Tyypillisesti nykyisin laajakuvanäyttöiset älypuhelimet ovat varustettu 16:9-kuvasuhteen näytöllä, joten LG:n uusi näyttö on tavanomaista pitkulaisempi.

QHD+ viittaa näytön 2880×1440 pikselin tarkkuuteen, kun 16:9-kuvasuhteen QHD-näytössä pikseleitä on 2560×1440. LG:n uutuusnäyttö tarjoaa 5,7 tuuman koossa 564 pikseliä tuumaa kohti. LG:n mukaan uusi laajempi kuvasuhde sopii esimerkiksi näytön jakamiseen yhtäaikaisesti kahdelle sovellukselle, joka on yksi Android 7.0 Nougatin uusista ominaisuuksista.

LG kertoo myös parantaneensa näytön luettavuutta ulkona 10 prosentin parannuksella valon välittymiseen ja leikannut näytön virrankulutusta 30 prosentilla.

LG:n uutuusnäyttö on alle 1 millimetrin paksuinen, kun kosketuksen tunnistus on integroitu osaksi näyttöpaneelia. Lisäksi LG:n mukaan tavanomaiseen QHD LCD -näyttöön verrattuna uusi näyttö pienentää näytönreunuksia 20 prosentilla (0,2 millimetrillä) näytön yläpuolella ja 10 prosentilla (0,54 millimetrillä) sivuilla.

Muina uudistuksina LG:n uusi G6-huippupuhelin on palaamassa normaaliin rakenteeseen G5:n vaihdettavin pohjapalasin muunneltavasta modulaarirakenteesta. Lisäksi G6:n on huhuttu olevan vedenkestävä ja sisältävän langattoman latauksen. Puhelimen designista on myös vuotanut jo materiaalia. Sisuksista uutuudesta odotetaan löytyvän Qualcommin uuden Snapdragon 835 -järjestelmäpiirin. Kaksoiskameran osalta LG lienee jatkamassa G5:stä tutulla ratkaisulla, jossa pääkameran kaveriksi on lisätty toinen erittäin laajakulmainen kamera.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom