Mobiili.fi LG aloittaa jo Marshmallow-päivitykset – ”G4-omistajat ensimmäisiä maailmassa”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G4


  Uuden Android-version julkaisu aloittaa perinteisesti kilpajuoksun siitä, kuka laitevalmistajista ehtii päivittää puhelimensa ensimmäisenä. LG on nyt kiilannut itsensä kärkisijoille tämän vuoden mittelöissä ilmoittamalla, että Marshmallow-päivitykset alkavat jo ensi viikolla.

  LG kertoi tänään aloittavansa Android 6.0 Marshmallow -päivitykset. Ensimmäisenä päivityksen jakelu aloitetaan LG G4 -puhelimille. LG kehuu G4-omistajien olevan maailman ensimmäisiä, jotka saavat Marshmallow-käyttöjärjestelmän. Tämä pitääkin paikkansa, jos mukaan ei lasketa Googlen omia Nexus-laitteita, joiden päivittäminen aloitettiin jo lokakuun alkupuolella.

  LG aloittaa Marshmallow-päivitysten jakamisen ensi viikolla. Ensimmäisenä päivittämään pääsevät puolalaiset G4-omistajat. Muut Euroopan, Aasian ja Amerikan maat seuraavat perässä hieman myöhemmin. ”Työskentelemällä läheisesti Googlen kanssa, LG on onnistunut tuomaan Android 6.0:n G4:lle ennen kilpailijoita”, LG Mobilen markkinointipäällikkö Chris Yie kehaisee.

  Myös monet muut laitevalmistajat ovat jo tarjonneet tietoja Android 6.0:n saavista laitteistaan. Näihin lukeutuvat muun muassa Sony ja Motorola. Useimmissa tapauksissa julkaisuaikataulua ei kuitenkaan ole vielä asetettu.

  [​IMG]
  Android 6.0 Marshmallow

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju