Mobiili.fi Lenovon halpatabletti saamassa jatkoa parannellulla tekniikalla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Lenovon Tab3 8 -tabletti on saamassa jatkoa uuden Plus-version voimin. Verrattuna alkuperäiseen malliin, on parannusta tulossa niin näytön, kameran kuin suorittimenkin osalta. Vielä tällä hetkellä tiedot Plus-mallista perustuvat huhuihin, joista on uutisoitu muun muassa PhoneArenassa ja GadgetOxissa.

  Alustaviin tietoihin perustuen Tab3 8 Plussassa olisi 1920×1200 pikselin näyttö, kolme gigatavua RAM-muistia, kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -suoritin ja 4G LTE -verkkoyhteydet. Nykyisessä Tab3 8 -mallissa näyttö tukee 720p-resoluutiota, RAM-muistia on gigatavu ja suorittimena toimii MediaTekin piiri. Myös kameran tarkkuus on viisi megapikseliä, verrattuna Tab3 8 Plussan huhuttuun kahdeksan megapikselin kameraan.

  Vaikka tekniset tiedot eivät Tab3 8:ssa varsinaisesti tee vaikutusta, on Tab3 -mallisto hinnoiteltu Lenovon toimesta erittäin aggressiivisesti. Alkuperäisellä Tab3 8:lla hintaa oli vain 99 dollaria WiFi-mallille ja 149 dollaria LTE-mallille. Jos Tab3 8 Plus pysyy hinnoittelussaan alle 200 dollarin, voi kyseessä olla hintaan nähden varsin varteenotettava tuote.

  [​IMG]
  Lenovon alkuperäinen Tab3 8.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju