Mobiili.fi Lenovon Googlen kanssa luoma erikoispuhelin julki tällä viikolla – luvassa kookas tapaus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lenovon Project Tango -puhelin konseptikuvissa


  Lenovon odotetaan julkistavan ensimmäisen Googlen Project Tangon mukaisen kuluttajamarkkinoillekin saapuvan puhelimen tämän viikon torstaina, 9. kesäkuuta, osana Lenovo World -tapahtumaansa.

  Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on Twitterissä paljastanut lisätietoja tulevasta laitteesta. PHAB2 Pro -nimellä kulkevasta uutuudesta piätisi löytyä 6,4 tuuman näyttö 2560×1440 pikselin QHD-tarkkuudella. Näin kookkaaseen näyttöön on todennäköisesti päädytty, koska myös laitteen muut komponentit vaativat tavallista enemmän tilaa.


  First Project Tango phone (Google AR): 6.4", QHD Lenovo PHAB2 Pro.

  — Evan Blass (@evleaks) 5. kesäkuuta 2016

  Project Tango -laitteiden, ensimmäisenä Lenovon puhelimen, tarkoitus on voida mallintaa ympäröivää tilaansa ja seurata omaa liikkumistaan ja asentoaan kyseisessä tilassa. Kaikki tämä tapahtuu perinteisen kameran, erillisen syvyystunnistimen ja muiden anturien avulla. Lopputuloksena puhelimella kuvatusta tilasta syntyy 3D-malli.

  [​IMG]
  Googlen Project Tangossa on kyse 3D-mallin syntymisestä puhelimella kuvaamalla.


  Konseptin avulla voidaan toteuttaa monenlaisia sovelluksia. Ilmiselvä tapaus olisi esimerkiksi sisätilakarttojen luonti. Google antaa muina esimerkkeinä sovellukset, joilla voi sovittaa huonekaluja ja kodinkoneita virtuaalisesti huoneeseen tai pelata oikealla pöydällä virtuaalista Jenga-peliä.

  Aiemmin tulevasta julkistuksestaan alkuvuodesta CES-messuilla kertoessaan Lenovo ja Google totesivat, että hinnan ei pitäisi ylittää 500 dollaria, joten näillä näkymin uutuuden hinta on jäämässä varsin kohtuulliselle tasolle.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju