Mobiili.fi Lenovon ensimmäinen Windows-puhelin julki – mutta vielä ei kannata innostua

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lenovo on tehnyt Windows 10 Mobile -puhelimen SoftBankille.


  Lenovo on julkistanut ensimmäisen Windows 10 Mobile -puhelimensa, mutta ainakin toistaiseksi erittäin rajatusti. Uutuus on nimittäin tehty vain Japanin markkinoille paikallisilla verkkotaajuuksilla yksinoikeudella SoftBank-operaattorille.

  SoftBank 503LV -nimeä kantava Lenovon valmistama Windows-puhelin sisältää keskiluokkaiset tekniset ominaisuudet.

  Lenovo-uutuudesta löytyvät takaa kahdeksan ja edestä viiden megapikselin kamera, viiden tuuman kokoinen LCD-näyttö 1280×720 pikselillä, kahdeksanytiminen Qualcommin Snapdragon 617 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, 4G LTE / Wi-Fi 802.11ac / Bluetooth 4.0 -yhteydet, sekä 2 250 milliampeeritunnin akku. Paksuutta puhelimella on 7,6 millimetriä.

  Kuten aiemmin on useasti kerrottu, Microsoft itse aikoo jatkossa keskittyä puhelimissa lähinnä vain yritysasiakkaisiin. Tämä jättää jonkin verran tilaa myös muille valmistajille, kuten HP:lle ja sen tehokkaalle Elite x3:lle, alkuvuodesta Windows 10 -puhelimen esitelleelle Acerille ja nyt Lenovolle, vaikkakin myös niiden fokus on vahvasti yritysten puolella. Myös Lenovon uutuus tukee Windowsin Continuum-ominaisuutta, joka mahdollistaa toimintojen käytön tietokonemaisesti kytkettynä suureen näyttöön ja mahdollisiin lisäohjainvälineisiin.

  Lenovo ilmoitti alun perin vuonna 2014 aikovansa tuoda Windows-puhelimia markkinoille, mutta viime kesänä se perääntyi lupauksistaan.

  SoftBank tuo Lenovon Windows-puhelimen myyntiin lokakuussa. Puhelimen myynnin mahdollisesta laajentumisesta Lenovon brändillä Japanin ulkopuolelle ei ole vielä tietoa, kuten ei puhelimen tarkasta hinnastakaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju