Mobiili.fi Lenovon 3D-mallintava Tango-puhelin uusissa kuvissa – julkistus aivan nurkan takana

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Googlen Project Tangossa on kyse 3D-mallin syntymisestä puhelimella kuvaamalla.


  Googlen Project Tango -projekti kantaa pian hedelmää, kun ensimmäinen kuluttajamarkkinoille tarkoitettu laite esitellään. Lenovon valmistama erikoispuhelin on nyt nähty uusissa kuvissa juuri ennen julkistusta.

  Project Tango -tiimi on jo pidempään kehitellyt uudella tavalla fyysistä tilaa tunnistavia laitteita. Tango-laitteet on varustettu perinteisen kameran lisäksi erillisellä syvyystunnistimella ja monilla muilla antureilla, joilla laite havainnoi ympäröivää tilaa ja muodostaa siitä 3D-mallin. Teknologian mahdolliset sovellutukset kulkevat sisätilakartoista aina virtuaaliseen pelaamiseen asti.

  Google ilmoitti vuoden alussa, että ensimmäisen kuluttajille tarkoitetun Project Tango -älypuhelimen tulisi valmistamaan Lenovo. Tuolloin laitteesta nähtiin konseptikuvia, mutta laitteen lopullinen ulkonäkö jäi vielä epäselväksi.

  [​IMG]
  Lenovon Project Tango -puhelin konseptikuvissa.


  Nyt laitevuodoistaan tunnettu Steve Hemmerstoffer – alias OnLeaks – on jakanut Twitterissä oletettavasti Lenovon Tango-puhelinta esitteleviä kuvia. Niissä nähtävä design on selkeästi samanhenkinen kuin aiemmissa konseptikuvissa, mutta samalla esimerkiksi takakuoren kameroiden asettelu on nyt erilainen.

  Lenovon valmistaman Project Tango -puhelimen on määrä saada ensiesittelynsä huomenna 9. kesäkuuta. Laitteen odotetaan olevan kookas, jopa 6,4-tuumaisella näytöllä varustettu. Näytön tarkkuudeksi on raportoitu QHD-tasoiset 2560 x 1440 pikseliä.


  This is supposed to be #Lenovo's #ProjectTango smartphone (previously leaked as the Moto Z) https://t.co/EZzY9OQMKN pic.twitter.com/lnES0kpRtK

  — Steve Hemmerstoffer (@stagueve) 7. kesäkuuta 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju