Mobiili.fi Lenovolta erikoinen kahden näytön tabletti – Yoga Bookissa näppäimistön virkaa hoitaa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lenovo Yoga Book.


  Lenovo on julkistanut uuden Yoga Bookin, joka on nimensä mukaisesti muotoilultaan kirjaa muistuttava kahden kosketusnäytön ”2-in-1” -tabletti ja suunniteltu etenkin liikkuvaan työkäyttöön ja luoville ammattilaisille. Erikoisuutena laitteessa ei ole lainkaan fyysistä näppäimistöä, vaan toiseen kosketusnäytöistä ilmestyy tarvittaessa värinäpalautetta antava ohjelmistonäppäimistö, joka oppii käyttäjänsä näppäilytavan ja optimoi itseään tämän mukaisesti.

  [​IMG]
  Lenovo Yoga Book.


  Yoga Bookin ominaisuuksiin lukeutuu myös mukana tuleva kynä, jolla voi piirtää, kirjoittaa tai luonnostella paitsi kosketusnäytölle, myös oikealle paperille. Tarvittaessa kynä tuottaa paperille mustetta, mutta samalla kuva tallentuu myös digitaalisena laitteelle. Yoga Book on varsin ohut (4,05 – 9,6 millimetriä) ja painaa 690 grammaa. Se on saatavilla sekä Android 6.0- että Windows 10 -käyttöjärjestelmällä.

  [​IMG]
  Lenovo Yoga Book.


  Lisäksi Yoga-tuotesarja päivittyi Yoga 910 -hybridiläppärillä ja Yoga Tab 3 Plus -tabletilla. Windows 10 -käyttöjärjestelmällä toimiva Yoga 910 tarjoaa joko 4K- tai Full HD -tarkkuuden näytön, jopa yli 15 tunnin akkukeston ja sormenjälkitunnistautumisen. Yoga Tab 3 Plus puolestaan on etenkin viihdekäyttöön soveltuva 10,1-tuumainen tablet, joka valmistajansa mukaan tarjoaa erinomaisen kuvan- ja äänenlaadun sekä yli 18 tunnin akkukeston.

  [​IMG]
  Lenovo Yoga Tab 3 Plus.


  Yoga-laitteiden lisäksi julkistettiin Miix 510, joka toimii sekä perinteisenä kannettavana tietokoneena että irrotettavan näyttönsä ansiosta myös erillisenä tablet-laitteena.

  [​IMG]
  Lenovo Miix 510.


  Uutuuksien Suomen hinta- ja saatavuustiedot selviävät myöhemmin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju