Mobiili.fi Lenovo esitteli varsinaisen halpispuhelimen – ominaisuudet kuin Android-lippulaivassa kuusi...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Lenovo on vähin äänin esitellyt muun muassa Venäjän markkinoille suuntaavan uuden älypuhelimen, Vibe A:n. Uutuusmallista kertoneen GSMArenan mukaan laite on seuraaja viimevuotiselle A1000-mallille, mutta hieman yllättäen se on ominaisuuksiltaan edeltäjäänsäkin heikompi. Itse asiassa Vibe A tarjoaa todella heppoiset ominaisuudet ollakseen vuosimallin 2016 älypuhelin.

  Vibe A sisältää muun muassa neljätuumaisen, 800 x 480 pikselin näytön, 0,3:n ja viiden megapikselin kamerat, 512 megatavun RAM-muistin, neljän gigatavun tallennustilan ja 1700 milliampeeritunnin akun. Järjestelmäpiirinä on neliydinsuorittimella varustettu Spreadtrum SC7731 ja käyttöjärjestelmänä Android 5.1 Lollipop. Laitteesta on tulossa kahdella SIM-korttipaikalla varustettu versio, mutta LTE-tukea ei löydy.

  Hauskana yksityiskohtana monet yksityiskohdat muistuttavat paljon erästä Samsungin lippulaivapuhelinta. Esimerkiksi näytön koko ja tarkkuus sekä RAM-muisti vastaavat nimittäin Samsungin Galaxy S -mallia. Galaxy S oli toki aikansa menestystarina ja sitä seurasi koko liuta tehokkaita lippulaivamalleja, mutta alkuperäinen Galaxy S esiteltiin jo vuonna 2010. Kuusi vuotta myöhemmin nuo tekniset ominaisuudet tuntuvat kovin heikoilta, joten onkin hieman erikoista, että Lenovo vaivautuu esittelemään näinkin alhaisilla ominaisuuksilla varustetun puhelimen.

  Lenovo Vibe A:n hinnoittelusta ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta laitteen täytyy olla hyvin edullinen, jos valmistaja haluaa saada yhtäkään kappaletta myytyä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju