Lenovo esitteli tulevaa uutuuttaan – vie pian virtuaalitodellisuuteen aiempaa halvemmalla

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Windows Holographic -laitteita on useita erilaisia.


Lenovo esittelee CES-messujen yhteydessä myös tulevia virtuaalitodellisuuslasejaan lukuisten tietokone- ja tablettijulkistusten ohella.

Eri mediat, kuten The Verge, ovat päässeet jo kokeilemaan Lenovon ratkaisua, joka on osa tulevaa Windows Holographic -virtuaalilasien joukkoa. Windows-virtuaalilaseja odotetaan markkinoille Windows 10:n keväällä tulevan Creators Updaten myötä ja niiden odotetaan tuovan PC-perustaisen virtuaalitodellisuuden aiempaa edullisempaan hintaluokkaan.

Lenovon virtuaalisilmikko on kilpailevia Oculus Riftiä ja HTC Viveä kevyempi painaen noin 350 grammaa, ja molemmille silmille on tarjolla 1440×1440 pikselin näytöt. Lisäksi laseissa on anturit ja kaksi kameraa, jotka keräävät tarvittavan informaation käyttöympäristöstä ja mahdollistavat täysin virtuaalisen ohella myös lisätyn todellisuuden. Laseja käytetään yhdessä Xbox-ohjaimen tai tulevien Windows Holographic -tuen sisältävien ohjainten kanssa.

Hinnaltaan Lenovon uutuus on alle 350 dollaria, joka on noin puolet Riftistä tai Vivestä. Myös muiden Windows-virtuaalilasien odotetaan saapuvan vastaavaan hintaluokkaan.

Lisäksi Lenovo on tuomassa tietokoneisiinsa Entertainment Hubin, joka yhdistää yhteen paikkaan televisio-sarjat, elokuvat ja pelit useista eri lähteistä – niin paikallisesti tietokoneen muistiin tallennetut kuin myös suoratoistopalveluiden tarjonnan.

Entertainment Hub kytkeytyy myös virtuaalitodellisuuteen. Myös muilla kuin Lenovon omilla laseilla voi Entertainment Hubin kautta katsella sisältöjä virtuaalisessa elokuvateatterissa. Perinteisten ensimmäisen persoonan pelien osalta Entertainment Hub mahdollistaa niiden pelaamisen virtuaalitodellisuudessa liikeseurannan toimiessa katseen ohjaajana perinteisten kontrollien sijaan.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom