Mobiili.fi Lenovo esitteli kilpailijan Microsoft Surfacelle – ideapad Miix 700

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Lenovo esittelee tällä viikolla Berliinissä järjestettävillä IFA-messuilla lukuisia uusia tuotteita, ja yksi niistä on kilpailija, ellei peräti klooni, Microsoft Surfacelle. Lenovo ideapad Miix 700 on saranallisella seisomatuella ja erillisellä näppäimistöllä varustettu 12-tuumainen Windows 10 -tabletti. Konsepti muistuttaa hyvin paljon Microsoftin Surface-malleja esimerkiksi juuri seisomatuen ja näppäimistöratkaisun osalta, mutta Miix 700 näyttää kuvien perusteella hieman enemmän perinteiseltä kannettavalta tietokoneelta.

  Miix 700 käyttää Intelin uusinta, Skylake-perheeseen kuuluvaa kuudennen sukupolven Core m7 -suoritinta, joka ei tarvitse erillistä tuuletinta jäähdytykseen. Tukenaan suorittimella on kahdeksan gigatavua LPDDR3-käyttömuistia ja tallennustilaa on saatavilla enimmillään 256 gigatavua. 12-tuumaisen näytön tarkkuus on 2160 x 1440 pikseliä (kuvasuhde 3:2) ja painoa itse tabletilla on alle 800 grammaa. Akkukestoa Miix 700:lle luvataan yhdeksän tuntia.

  [​IMG]

  Miix 700:an on saatavilla irroitettava näppäimistökansi, minkä lisäksi lisävarustelistalta löytyvät myös LTE-yhteys sekä erikoinen Intel RealSense 3D -kamera, joka mahdollistaa esimerkiksi ympäristön ja esineiden 3D-skannauksen.

  Lenovo ideapad Miix 700:n hinnaksi Yhdysvalloissa kerrotaan 699 dollaria ja myynti ainakin siellä alkaa marraskuussa. Laitteen saapumisesta Suomeen ei vielä ole tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju