Mobiili.fi Lehdistötilaisuus livenä: Huawein uudet Nova ja Nova Plus puhelimet haastavat Applen ja...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Richar Yu, Huawein johtaja, saapuu lavalle lehdistötilaisuuden alkaessa.


  Huawei julkisti uudet Nova ja Nova Plus puhelimet IFA:ssa Berliinissä. Tilaisuus alkoi Nova-mallin esittelyllä, joka tulee saataville Mystic Silver, Rose Gold, Titanium Grey ja Prestige Gold väreissä. Yksinkertaistetummin siis hopeisena, ruusukultaisena, harmaana ja kultaisena.

  [​IMG]

  Teknisiltä tiedoiltaan Huawei kertoi Novan sisältävän 443 PPI tarkkuudella toimivan näytön, joka tukee 1500:1 kontrastisuhdetta. Puhelimessa on USB Type-C -portti sekä takana sormenjälkilukija. Suorittimena toimii Snapdragon 625, jota tukee kolmen gigatavun RAM-muisti. Huawein omien laskelmien mukaan puhelimen pitäisi olla 42-45 prosenttia Samsung Galaxy A5 2016 -mallia nopeampi sekä 35 prosenttia energiatehokkaampi.

  Nova Plus eroaa Novasta muun muassa suuremman näytön ja akun osalta. Näytön koko on 5,5 tuumaa ja akun kapasiteetti on 3350 mAh, joka on enemmän kuin esimerkiksi Galaxy A7 2016 -mallissa ja Applen iPhone 6s Plus -mallissa.

  [​IMG]

  Lisää kuvia Huawein parhaillaan käynnissä olevasta lehdistötilaisuudesta alla. Mobiili.fi uutisoi päivän aikana Huawein uutuuksista tarkemmin.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju