Legendan paluuseen reilu viikko – HMD:ltä sanarikas ennakkovideo: ”Haluan rakastaa sinua...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Nokian alkuperäinen 3310.


Legendaarisen Nokia 3310:n odotetaan tekevän paluun reilun viikon päästä, sunnuntaina 26. helmikuuta, kun Nokia-puhelimia nykyisin kehittävä ja myyvä HMD Global julkistaa uutta tilaisuudessaan Barcelonassa.

Tieto tulevasta Nokia 3310:n modernin version julkistuksesta paljastui, kun erittäin luotettava vuotaja Evan Blass kertoi sen kuuluvan HMD:n suunnitelmiin uusien Nokia 3 ja Nokia 5 -älypuhelinten sekä jo Kiinassa julkistetun Nokia 6:n kansainvälisen esittelyn ohella. Itse tulevasta Nokia 3310 -puhelimesta ei vielä toistaiseksi tiedetä muuta kuin hinta, 59 euroa, jonka Blass paljasti.

HMD Global on nyt jakanut myös YouTubessa nyt videon, jossa esille pääsee runoa lausumaan Asia Samson – ja aiheena esiin on nostettu Nokia 3310 vuosituhannen vaihteesta. Videokaan ei toki paljasta juuri mitään tulevasta – eikä sinällään edes vahvista uuden Nokia 3310:n tuloa, sillä HMD:n nykyisin ylläpitämä Nokia Mobile -sivu Facebookissa on nostanut esiin myös monia muita Nokian menneiden vuosien puhelinmalleja aktiivisesti viime päivinä.

Kiinnostus tulevaa Nokia 3310 -julkistusta kohtaan on korkealla. Tavallaan siitä on tulossa mobiilialan vuotuisen suurtapahtuman Mobile World Congressin tämän vuoden tähtihetki. Aikamoinen yllätys.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom