Legendaarisen puhelinmerkin nimi säilyy sittenkin – ja vain vahvistuu

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
10466
Reaktiopisteet
37

Motorola siirtyi vuonna 2014 Lenovon omistukseen.


Yhdysvaltalainen puhelinpioneeri Motorola kuuluu nykyisin kiinalaisen Lenovon talliin. Viime vuonna Lenovo aiheutti hämmennystä nimipolitiikallaan – Motorola-nimestä aiottiin luopua.

Alkuperäisten suunnitelmien mukaan puhelimet olisivat olleet ”Motoja Lenovolta”. Nyt Lenovo näyttää tehneen täyskäännöksen: se aikoo jatkaa Motorola-brändin käyttöä ja mennä paljon pidemmälle – Motorolan sijaan puhelimista katoaa Lenovon nimi, kertoo CNET Lenovo-johtajan haastatteluun perustuen. Motorolan tuttu logo pysyy myös käytössä jatkossakin.

Muutos ei tule tapahtumaan kertarykäisyllä, vaan pikku hiljaa eri markkinoilla. Joissakin markkinoilla Motorolan asema on jo ollut vahva, kun taas esimerkiksi Venäjällä Lenovo on ollut brändeistä hallitseva. Lenovo aikoo kuitenkin ottaa käyttöön Motorola-brändin myös Kiinassa, jossa se aikoo pikku hiljaa korvata sillä omat brändinsä, mukaan lukien verkkomyyntiin panostaneen ZUKin.

Tämän viikon Mobile World Congressissa esillä olivat uudet keskihintaiset Moto G5 ja Moto G5 Plus -älypuhelimet sekä joukko uusia Moto Mods -lisäkuoria, joilla voi laajentaa valittujen Moto-puhelinten ominaisuuksia.


Moto G5 ja G5 Plus.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom