MobiiliBlogi Legendaarinen Half Life -peli saatiin toimimaan Android Wear -älykellossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  Valven vuonna 1998 julkistama Half Life kuuluu legendaarisimpiin ensimmäisen persoonan ammuntapeleihin. Se on käännetty vuosien saatossa useille eri alustoille eikä syyttä, sillä Half Life mullisti aikanaan ensimmäisen persoonan ammuntapelit. Sen saavutuksiin kuuluvat muun muassa aikaisempaa realistisempi peliympäristö, grafiikkamoottoria hyödyntävät ohjelmoidut kohtaukset sekä vihollisten hyvä tekoäly.


  Viimeisimpänä käännöksenä peli on saatu toimimaan Android Wear -pohjaisilla älykelloilla. Herra nimeltään Dave Bennett on saanut legendaarisen pelin toimimaan Snapdragon 400 -piirillä ja 512 megatavun käyttömuistilla varustetussa LG G Watch -älykellossa. Pelaaminen on luonnollisestikin hankalaa, koska erillisiä näppäimiä ei ole ja kellon näyttö on kooltaan vaatimattomat 1,65 tuumaa. Lisäksi raskaimmissa kohdissa ruudunpäivitysnopeus tippui pahimmillaan 2fps:ään, mutta kevyemmissä kohtauksissa päästiin peräti 30fps:n ruudunpäivitykseen.

  Jos kikkailu kiinnostaa ja varastosta löytyy alkuperäinen Half Life -peli sekä käytöstä Android Wear -laite, onnistuu pelin lataaminen kelloon täältä löytyvillä ohjeilla.


  Android Authority, You can play Half-Life on your smartwatch, just about

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju