Leffat ja sarjat koneelle – Netflixin Windows 10 -sovellus saa toivotun ominaisuuden

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Netflix-logo-700x238.png


Netflixin Windows 10 -PC-sovellus on saamassa monien toivoman ominaisuuden. Windows Central -sivuston mukaan Netflixin sovellus saa päivityksen, jonka myötä elokuvia, dokumentteja ja muita ohjelmia voi tallentaa katseltavaksi offline-tilassa, eli ilman verkkoyhteyttä.

Netflixin offline-katselu on kätevä ominaisuus esimerkiksi kannettavien tietokoneiden käyttäjille tai huonon verkkoyhteyden päässä oleville käyttäjille, jotka voivat ladata ohjelmat katsottavaksi parhaalla mahdollisella laadulla, ilman puskurointipätkimisiä.

netflix-windows-10-700x376.jpg


Windows Centralin mukaan alussa offline-katseluun on etupäässä tarjolla Netflixin omia tuotantoja, mutta tarjonnan voidaan odottaa laajentuvan, jahka Netflix saa neuvoteltua jakeluoikeudet kuntoon myös muiden tuottamalle materiaalille.

Offline-katselu Netflixin Windows 10 -PC-sovellukseen saapuu päivityksenä vähitellen. Vielä ei ole tiedossa, saapuuko samainen toiminto myös Windows 10 Mobile- tai Xbox One -sovelluksille, mutta oletettavasti myös niille on päivitys jossain vaiheessa luvassa.

Netflixin Android- ja iOS-sovelluksiin offline-katselumahdollisuus tuli marraskuun lopulla, ja mahdollisuus elokuvien ja sarjojen tallentamiseen muistikortille tuli Android-sovellukseen tammikuussa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom