1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

LD-1W + 9300 + Navicore - sateliitteihin ei saada yhteyttä?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja HulluJussi, 25/1/06.

  1. HulluJussi

    Liittynyt:
    13/5/03
    Viestit:
    88
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy S III
    Hei. Olen tässä reilut puoli vuotta käyttänyt aiheen mukaista laitekokoonpanoa aina silloin kun pitäisi löytää perille. Nyt eilen huomasin että kaikki muu pelaa, eli bt yhteys, ohjelma aukeaa jne.. mutta keltainen sateliitti -logo ei missään vaiheessa vaihdu vihreäksi=ilmaisee sateliittien löytyvän ja paikannuksen alkavan. Olen buutannut gps mökkylän sekä irroittanut muistikortin puhelimesta. Puhelimen akunkin olen irroittanut jne... ettei vain missään ole jäänyt mitään ongelmaa päälle. Käytän 9300 myös bt headsetin kanssa mutta en samaan aikaan. Viime viikolla vielä kaikki toimi moitteettomasti. En vain voi tajuta että niin toimii nytkin, paitsi se ehkä tärkein, yhteys sateliitteihin ei. Viimeksi aamulla töihin tullessa pidin laitetta sellaisen puoli tuntia päällä, mutta huonolla menestyksellä. Osaako kukaan tarjota tähän "kikkakutosa" ratkaisuksi?
     
  2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Re: LD-1W + 9300 + Navicore - sateliitteihin ei saada yhteyt

    Näistä softista ja palikoista on ketjuja....
    Mutta jos tuo Navicore ei näytä kuinka monta satelliittia kulee ja niiden sengnaali tasoja niin imase joku shareware/freeware ohjelma (luurin tai PClle jos BT)jolla ne selviää edes vähän tarekemmin, jolloin saat tiedon kuuleko se yhtään mitään.

    Jos olet mokkulan restoinnut ja akunpoistanut vähäksi aikaan, eikä esim puolentunin sisällä itseään paikalleen saa kohtuullisissa oloissa, niin taitaa olla palikka rikki. jolloin huoltoon tai uutta ostamaan.

    Kertakäyttö kamaa nuo pitkälti on, eli jos takuu ei ole voimassa niin kanttaa varautua uuden hankintaan
     
  3. HulluJussi

    Liittynyt:
    13/5/03
    Viestit:
    88
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy S III
    Kuulostaa minun taidoillani haastavalta tuo ehdotuksesi =) ja muuten masentavalta jos laite on mennyt rikki =(. Lukasin noi mokkulan manuaalit ja tulipa mieleeni että olisiko se saanut autossani paukkupakkasten aikaan kylmää ja sitä kautta kosteutta sisälleen kun varsinkin kylmyydestä varoitetaan. No laite on nyt pöydälläni akku irroitettuna, josko se vaikka kuivuisi jos siis kosteudesta on kyse. Tämä tällaisena epätoivoisen ihmisen "toivoelää" yrityksenä. Kiitos kuitenkin vastauksestasi.
     
  4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Tuo palikka on varsin laadukas, mutta kuintekin niitä on jokin verran hajonnut, on anettu ymmärtää että anteni on näissä palikoissa aika herkkä.
     
  5. HulluJussi

    Liittynyt:
    13/5/03
    Viestit:
    88
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Samsung Galaxy S III
    Eli siis tuossa tapauksessa jos antenni on mennyt rikki niin se silti Navicoren näytössä ilmoittaa "keltaisella" sateliittikuvalla eikä "punaisella" kuvalla?
     
  6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    Ymmärtääkseni Punainen kuvaa sitä että dataa ei tule palikasta, keltainen että dataa tulee, mutta ei paikkatietoa.
    Commu versiossa satelliittien määrää (ehkä myös laatua) ilmeisesti kuvaa ne pienet palkit siellä jossain reunassa.
    S60 versiossa on erikseen näkymä jossa näytetään satelliittien singnaali taso ja onko fixi kyseiseen satelliittiin, jolloin on helpompi päätellä onko laitteessa mitään eloa. Ei se tietenkään ongelmaa korjaa, mutta huoltoon viedessä pystyy vakuuttavasti sanomaan ettei saa puolessa tunnissa taivasalla yhtää satelliittia kiinni, kuin että sanoo ettei tämä toimi.
     

Jaa tämä viestiketju