Laskutusohjelma luuriin?

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja Manteli, 22/7/09.

 1. Manteli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/08
  Viestit:
  94
  Tykkäykset:
  0
  Eli kertokaas löytyykö WM 6.1 puhelimeen (Touch Pro 2) jonkinlaisia toimivia laskutusohjelmia? Ihan perusominaisuudet vaan tarttis (tuotteiden lisäys, alv erittelyt jne) ja lisäksi laskut pitäis saada pdf muotoon tallennettua. Mahtaakohan tämmöstä ihmettä löytyä markkinoilta?

  Toinen vaihtoehto vois olla netissä toimiva laskutusohjelma jota sitten käyttäis luurin kautta, mutta en tiedä miten hyvin tuo käytännössä onnistuis.

  Pistäkäähän kommentteja jos jollain kokemuksia aiheesta.
   
 2. okkim

  okkim

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  29/2/04
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+
  Mielenkiintoinen ajatus, voisi olla ihan kiva jos tuollainen löytyisi (itseäni kiinnostaa, ainakin koemielessä).

  Itse etsin edelleen omaan käyttööni kuitenkin pääsääntöisesti netissä toimivaa ohjelmaa, saahan tällä Diamond 2:lla kuitenkin ihan fiksusti yhteyden niihinkin (vaikka kotikoneella pääsääntöisesti laskutuksen hoidankin).

  Kahta olen toistaiseksi kokeillut kännyllä, Novaa ja Netbaronia. Nova toimii jotenkuten kivuttomasti, Netbaronia vaivaa kaikenlaisten turhien valikoiden ja "hienouksien" viljely.
  Vielä on onneksi muutama vaihtoehto testattavana, tosin pelkään että osassa niistäkin on keskitytty ulkoasukikkailuun käytettävyyden sijaan.
   
 3. Manteli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/08
  Viestit:
  94
  Tykkäykset:
  0
  Joo ihmettelen ettei enemmän kiinnostusta/vaihtoehtoja ole tarjolla. Tosin itselläkin käyttö luurilla laskutukseen olisi satunnaista, mutta välillä sitä tarvisi. Toisaalta omallakin kohdalla tuo käyttö jatkossa todennäköisesti vain vähenee kun asiat alkaa hoitua enemmän automaattisesti.

  Tämmösen vaihtoehdon löysin noista netissä toimivista ohjelmista http://www.helpostilasku.com/tuotteet/helpostilasku_net. En sitten tiedä miten hyvin luurilla pelaisi, täytynee testata jossain välissä. Kunhan nyt saa sen uuden luurin joskus....
   
 4. Xaeron

  Xaeron Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2505
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
 5. Manteli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/08
  Viestit:
  94
  Tykkäykset:
  0
  KIITOS!!! Tuohan on todellä näppärä ja toiminee luultavasti hyvin myös luurilla. Kiitos paljon!
   
 6. olli89

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/07
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Htc pro2 Saunalahti
  hym..

  Laskulle.fi testaus:
  Toimii siihen asti loistavasti kun pitäisi avata tiedosto,pelkää harmaata näkyy silloin vain,kokeiltu opera mobile beta,htc pro2

  Olisi todella hyvä palvelu jos vain saisi auki sitten ton pdf tiedoston,ei siis aukea htc pro2 puhelimella,eikä koneella. jos tekee tietsikalla niin silloin aukeaa.
   
 7. Manteli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/2/08
  Viestit:
  94
  Tykkäykset:
  0
  Onpa harmillista jos ei toimi luurin kautta. Mikähän moisen ongelman siinä voi aiheuttaa...
   
 8. tripatti Vieras

  0   0   0

  Voin suositella Netvisoria. Se toimii varsin hyvin jopa E90:n selaimella. Ei mitään ongelmia css menujen, javascriptien tms. kanssa, vaan toimii erittäin jouhevasti.
   
 9. tripatti Vieras

  0   0   0

  Lisäksi tsekkaamisen arvoisia ovat ehdottomasti verkkolaskut.fi sekä Suomen Yrittäjille brändätty versio yrittajalaskut.fi. En ole näitä vähään aikaan käyttänyt, mutta ovat luotettavia ja monipuolisia järjestelmiä.
   

Jaa tämä viestiketju