1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Lasin vahvuus, safiirin kovuus – Corning esitteli uuden lasimateriaalin puettaviin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Corning on tuttu nimi monille mobiililaitteista kiinnostuneille, sillä sen Gorilla Glass -lasia käytetään useiden valmistajien puhelimien etu- ja joskus myös takapaneeleissa. Vain muutama viikko sitten yhtiö esitteli uuden, iskuja hyvin kestävän Gorilla Glass 5 -materiaalin, jota löytyy muun muassa uudesta Galaxy Note7 -puhelimesta. Nyt on kuitenkin vuorossa erityisesti älykelloille tarkoitettu materiaali.

  Vuonna 2015 Corning ilmoitti kehittävänsä uutta materiaalia, joka yhdistää Gorilla Glassin vahvuuden ja iskunkestävyyden safiirin kovuuteen ja naarmuuntumattomuuteen. Nyt tuo uusi materiaali on valmista tuotantoon ja kantaa nimeä Gorilla Glass SR+.

  Puhelimien ja esimerkiksi laadukkaiden rannekellojen kohdalla puhutaan usein juuri lasista tai safiirista, joilla molemmilla on omia heikkouksiaan. Corningin uuden materiaalin on tarkoitus yhdistää näiden kahden materiaalin parhaita puolia. Corningin mukaan uusi materiaali naarmuuntuu yhtä heikosti kuin safiiri, mutta kestää 70 prosenttia paremmin iskuja ja heijastelee 25 prosenttia vähemmän, mikä parantaa lasin takana olevan näytön luettavuutta.

  Gorilla Glass SR+ on Corningin mukaan nyt valmista laajamittaiseen tuotantoon, ja ensimmäisiä sitä käyttäviä laitteita voidaan odottaa markkinoille vielä tämän vuoden aikana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju