Mobiili.fi Land Rover -puhelimia tulossa – vaihtoehto kestävää puhelinta hakevalle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Tarjolle on tulossa lisää Land Rover -puhelimia. Autonvalmistaja on sopinut uudesta kumppanuudesta Bullitt Groupin kanssa. Bullitt tunnetaan aiemmin muun muassa Caterpillarin CAT-puhelinten ja Kodak-puhelinten tekijänä.

  Tarkkoja yksityiskohtia tulevan yhteistyön hedelmistä ei vielä ole.

  Luvassa kuitenkin kerrotaan olevan Land Rover -älypuhelin, asianmukaisia lisävarusteita sekä myös sovelluksia. Uutuudet suuntautuvat ulkoilmaseikkailijoille, joten todennäköisesti esimerkiksi CAT-puhelinten tavoin Land Rover -puhelinuutuudetkin tulevat olemaan tavallista kestävämpiä – suojattuja iskuja vastaan sekä sertifioituja veden- ja pölynkestävyydeltään.

  Yhteistyön tuloksena syntyvät ensimmäiset uudet tuotteet ovat luvassa ilmoitetusti alkuvuodesta 2017.

  [​IMG]
  Aiempien aikojen Land Rover -puhelin, jonka takana oli Sonim.


  Uusi tuotemallisto on nyt Bullitt Groupin kehityksessä. Sitä avustaa työssä Jaguar Land Roverin Special Vehicle Operations Groupin suunnitteluryhmä.

  Land Rover -merkki ei ole löytämässä tietään puhelimiin nyt ensi kertaa – jo aiemmin on nähty Land Rover -puhelimia, joiden takana oli tuolloin Sonim. Kyse oli vielä näppäimistöllisistä peruspuhelimista, ei moderneista täyskosketusnäytöllisistä älypuhelimista.

  Brittiläiset Jaguar ja Land Rover kuuluvat nykyään intialaisen Tata-konsernin omistukseen. Myös Bullitt Group on brittiyritys.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju