Laitehallinta?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja atheos, 17/10/06.

 1. atheos

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/12/03
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E51 + Saunalahti
  Että mikähän tuo mahtaa olla... Löytyy paikasta Asetukset - Yhteys - Laitehallinta ja uuden tilin pyytää luomaan kun valitsee. Sitten pitäisikin tietää jotain palvelimia ja salasanoja... Olisi kiva saada tietää että mitähän nämäkin asetukset ovat, Google, SE:n sivut tai tämä foorumikaan eivät ole kovin informatiivisia olleet asian suhteen mitä kokeilin hakea sekä kotimaan että Lontoon kielellä. Puhelinhan on K610i mutta kaipa tuo nyt muistakin uudemmista SE luureista löytyy.

  Ainakin se tuntuisi kaiketi jotenkin nettikäyttöön liittyvän kun esimerkiksi päivityspalvelu sanoo että "Laitehallinta SonyEricsson tiedonsiirto keskeytyi"? Niin ja liittymähän on Saunalahti jos (ja varmaan kun) sillä jotain merkitystä on.

  Onko kellään ylipäänsä mitään havaintoa tuon puhelimen sisäänrakennetun päivityspalvelun toiminnasta? Voisin kuvitella että jotenkin tuo laitehallinta-asia saattaa vaikuttaa siihenkin että puhelin ei toimi Bluetooth-modeemina MacBookin kanssa vaan yhdistelee miten ja mihin sattuu...
   

Jaa tämä viestiketju