Mobiili.fi Laiskaa vai nerokasta? Robotti jonottaa uutta iPhonea

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2150
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Muut jonottajat ovat ottaneet uutta iPhonea jonottavan robotin hyvin vastaan. Kuva: Atomic 212.


  Ihminen on loppujen lopuksi varsin laiska otus, ja lukemattomat keksinnöt läpi historian on kehitetty vain siksi, että ihminen selviäisi vähemmällä vaivalla erilaisista tehtävistä. Niinpä nerokkuuden ja pohjattoman laiskuuden raja saattaa joskus olla häilyvä. Tuota rajaa hätyyttelee australialainen Lucy Kelly, joka lähetti robotin jonottamaan hänen puolestaan uutta iPhonea. Robotti, tai tarkalleen ottaen pyörien varassa liikkuvaan jalustaan yhdistetty iPad, odottaa Kellyn puolesta ensi yönä Suomen aikaa Australiassa alkavaa iPhone-myyntiä Sydneyn Apple Storen edustalla.

  Lucy Kelly työskentelee Atomic 212 -nimiselle mediatoimistolle, joka on omaan käyttöönsä kehittänyt kuusi samanlaista robottia. Niiden avulla toimisto esittelee tulevaisuuden teknologian mahdollisuuksia, ja onpahan esimerkiksi Kellyn pomo robotin kanssa osallistunut kokoukseen Sydneyssä, ollessaan itse samaan aikaan Balilla. Kelly pähkäili, miten hän voisi päästä ensimmäisten joukossa ostamaan uuden iPhone 6s:n, mutta pääsisi silti tekemään normaalisti töitä. Pomo ehdotti, että Lucy Kelly laittaisi asialle robotin, jota yhtiössä myös kutsutaan nimellä Lucy.

  Robotti rullasi Sydneyn Apple Storen edustalle viiden aikaan torstaiaamuna, ja sen turvin Kelly pääsee jutustelemaan muiden jonottajien kanssa ja voi kokea olevansa paikalla jonottamassa, mutta pääsee silti samalla jatkamaan töitään. Yöksi robotti menee telttaan, jossa se latautuu ja pysyy suojassa mahdolliselta sateelta. Tarkoitus on, että Kelly pääsee ostamaan uuden iPhonen kokonaan etänä, robotin avulla. Tempauksesta Mashable-sivustolle kertoneen Kellyn mukaan muut jonottajat ovat pitäneet robottia siistinä, ja ovat mielellään ottaneet sen mukaan jonoon.

  Kellyn robotti pääsi tänään aamulla saapuessaan neljänneksi jonossa. Jono on pidentynyt huomattavasti päivän aikana, kun uusien iPhone-mallien myynnin alku lähestyy. Aikavyöhykkeiden ansiosta australialaiset pääsevät ensimmäisinä ostamaan uusia puhelimia. Ensimmäinen jonottaja saapui Sydneyn Apple Storen edustalle jo reilut kaksi viikkoa sitten, ennen kuin puhelimia oli edes esitelty.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju