Mobiili.fi Laajennetun todellisuuden Pokémon-peli sai julkaisuikkunan – lisäksi hinta rannelaitteelle

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pokémon GO.


  Puhelimille tarkoitettu laajennetun todellisuuden Pokémon GO -peli on saanut suurpiirteisen julkaisuikkunan. Samalla Nintendo paljasti hinnan pelin rinnalla julkaistavalle rannelaitteelle.

  Pokémon GO on mobiilipeli, jossa pelaajien tehtävänä on keräillä ja kouluttaa maailmankuuluja taskuhirviöitä. Laajennettu todellisuus toimii GO:n tapauksessa niin, että pelin kartta on sidottu tosimaailman sijainteihin. Pelaajat pääsevät siis liikkumaan omassa ympäristössään Pokémoneja metsästäessään. Oliot paljastuvat, kun maisemia tarkastelee puhelimen kameran lävitse.

  Peliä kehittävä Niantic Labs paljasti aiemmin tänä vuonna, että todellisia ympäristöjä käytetään monin tavoin hyödyksi Pokémon GO:ssa. Tärkeät sijainnit pelissä on sidottu mielenkiintoisiin tosimaailman paikkoihin ja nähtävyyksiin. Lisäksi tietyntyyppiset Pokémonit saattavat ilmaantua vain tietynlaisten paikkojen kuten vesistöjen lähelle.

  Nyt Nintendo on paljastanut, että Pokémon GO julkaistaan heinäkuussa. Tarkempi päivämäärä tai se, tuleeko peli kerralla kaikille markkinoille, jäi kuitenkin vielä hämärän peittoon.

  [​IMG]
  Pokémon GO Plus -ranneke.


  Heinäkuisen julkaisun lisäksi Nintendo kertoi, että Pokémon GO:n pelaamiseen tarkoitettu rannelaite Pokémon GO Plus tulee maksamaan Yhdysvalloissa 34,99 dollaria. Laite yhdistyy pelaajan puhelimeen Bluetoothin avulla ja ilmoittaa värinällä, jos Pokémoneja on lähellä. Lisäksi laitetta voi käyttää otusten kaappaamiseen. The Vergen mukaan Pokémon GO Plus ei välttämättä ehdi markkinoille samaan aikaan itse pelin kanssa, mutta se julkaistaan silti kesän aikana.

  Uudet Pokémon GO -tiedot kävivät ilmi Nintendon E3-pressitilaisuudesta. Toinen mobiilipelaajia kiinnostava E3-uutisrypäs saatiin alkuviikosta, kun Telltale Games tarjoili ensimmäisiä kuvia ja videoita tulevista The Walking Dead- ja Batman-peleistään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju