Mobiili.fi Laaja ZenFone 3 -sarja sai kaksi uutta puhelinta – panostusta kameraan ja akkuun...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Asuksen uudet ZenFone 3 -puhelimet tulevat kattamaan laajasti erilaisia hinta- ja kokoluokkia sekä käyttötarpeita. Valmiiksi kolmen laitteen kokoinen laitesarja on nyt saanut kaksi uutta jäsentä.

  Toukokuussa Asus esitteli ensimmäiset ZenFone 3 -puhelimensa. Perusversion lisäksi julkistuksensa saivat jättikokoinen ZenFone 3 Ultra ja tehokas ZenFone 3 Deluxe, josta tulee ensimmäinen Snapdragon 821 -piiriä hyödyntävä puhelin.

  [​IMG]
  Ensimmäiset Zenfone 3 -puhelimet.


  Nyt yhtiö on esitellyt Vietnamissa kaksi uutta, edulliseen hintaluokkaan suuntaavaa ZenFonea. ZenFone 3 Laser panostaa kuvaamiseen nopealla lasertarkennuksella ja elektronisella kuvanvakautuksella. Laite on pakattu 7,9 millimetriä paksuihin kuoriin, joiden sisältä löytyy paljolti standardia ZenFone 3:a vastaavaa tekniikkaa.

  ZenFone 3 Max taas satsaa virtapuoleen kookkaalla 4100 milliampeeritunnin akulla. Lisäksi Max-malli tarjoaa 5,2-tuumaisen Full HD -näytön, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja sormenjälkitunnistimen.

  PhoneArenan mukaan ZenFone 3 Laseria myydään Vietnamissa noin 290 euroa vastaavaan hintaan. ZenFone 3 Maxin hintataso taas asettuu noin 215 euron tienoille. Saatavuus ja hintataso muilla markkinoilla ei ole vielä tiedossa.

  [​IMG]
  Asus Zenfone 3 Laser.

  [​IMG]
  Asus Zenfone 3 Max.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju