Laadukkaat handsfree kuulokkeet ja avokonttori

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja hemmo_666, 27/1/14.

 1. hemmo_666

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/2/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Ois tarve hommata kunnolliset langalliset (tai varauksin langattomat) kuulokkeet, joiden pääasiallisena tarkoituksena olisi toimia mukavina luureina konffapuheluissa avokonttorissa.

  Erinomainen äänenlaatu musiikin kuuntelussa on plussaa mutta pääpaino on puheluominaisuuksissa: hyvässä puheäänen erottelukyvyssä, taustamelun häivyttämisessä ja käyttömukavuudessa.

  Nyt käytössäni on Nokian 920 mukana tulleet nappikuulokkeet. Ne istuvat hyvin korvaan ja pitävät taustamelun hallinnassa mutta ei niitä koko päivää pysty pitämään. Toisina luureina on Jabra 2400 BIZ kuulokkeet, mutta ne eivät selviä taustamelusta ja ovat muutenkina aikamoista kuraa. Koss PortaProt ovat kolmannet luurit, mutta koska niissä ei ole mikkiä, niillä vain kuunnellaan musiikkia.

  En varmasti ole yksin ongelmani kanssa. Löytyisikö tähän ratkaisua esimerkiksi musiikin kuunteluun tarkoitetuista suljetuista kuulokkeista? Suurimassa osassa ei taida olla mikkiä tai sopivaa liitintä puhelimeen (Nokia 920 / Samsung Galaxy S2) mutta kai nyt sentäin jossaikin?

  Toinen ongelma johon olen etsinyt ratkaisua on volumen näppärä säätäminen. Konffapuheluissa on usein ongelmana se, että osa puhuu lähellä mikkiä toiset taas mumisevat hiljaa, joka käytännössä johtaa siihen, että puhelimen volumenäppäimet ovat aktiivisessa käytössä. Mitään automaattiista ”adjust volume levels automatically” –tyyppistä tekniikkaa ei taida olla mutta olen miettinyt saisiko pientä manuaalisella volumella olevaa vahvista väliin tms., jolloin volumen säätäminen olisi helpompaa? Anyone?
   
 2. teemupa

  teemupa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/12
  Viestit:
  1488
  Tykkäykset:
  420
  Puhelinmalli:
  galaxy note 3
  Kannattaa tutustua nokian ja coloudin yhteistyön hedelmiin. Mikki löytyy ja kaksi noista eristää ääntä suht hyvin. Tänää haen itselleni boomit, joten illalla voin vähän testailla ja kertoa omaa kokemusta.
   
 3. marzzu

  marzzu

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/13
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia z1
 4. hemmo_666

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/2/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  No miltäs ne boomit vaikuttaa?

  Tuosta Sonyn systeemistä. Onkohan vastaavaa langallisena, jolloin kyse olisi siis vain laadukkaasta mikrofonista, johon voi liittää mitkä tahansa kuulokkeet..? Edelleen karsastan langattomia....
   
 5. teemupa

  teemupa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/12
  Viestit:
  1488
  Tykkäykset:
  420
  Puhelinmalli:
  galaxy note 3
  ihan ok nuo on. Vähä on pudosta edellisitä nokian purityistä, mutta onhan hintakin puolet pienempi.
  ääntä eristää jonkin verran, mutta jää kyllä noille korvaan sisään tuleville. Kannattaa ite käydä testaa, sonera liikkeessä oli yksi kappale testattavana. Musiikin kuuntelussa äänenlaatu omiin korviin hyvä, vaikka ei ihan purityjen laatua. Puhelukäytössä en noita ole kerinnyt testaamaan, mutta hyväksi sitä on kehuttu. Ehdotomasti paremmat kuin luurin mukana tulleet napit.
   
 6. jartsuli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  14   0   0

  Liittynyt:
  15/6/11
  Viestit:
  1870
  Tykkäykset:
  406
  Posti kiikutti tänne nokian purity monster 940't.. Suosittelen mikäli hinta ei ahdista.

  Luurinetistä hintaan 199€.
   

Jaa tämä viestiketju