Löytyykö tälläistä kännykkää?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja tneva82, 17/6/11.

 1. tneva82

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  a) Budjektin pitäisi olla kohtuullinen. Yli 200e on melkolailla "unohda suosiolla"
  b) Android vois olla kätevä. Yksi softa ainakin löytyy androidille mutta kaippa vastaavia muillakin löytyy.
  c) Ennenkaikkea siinä pitäisi löytyä taulukkolaskin joka sisältää makrot. Tämä on melkolailla syy jonka takia edes harkitsen uutta puhelinta ;) Löytyy taulukko jota olisi kiva käyttää helposti mukana kuljetettavassa muodossa. En edes tiedä onko nykyisissä kännyköissä makroja tukevaa taulukkolaskinta. Ainakaa järjellisissä hintaluokissa.

  Eli löytyykö näitä vaatimuksia täyttäviä kännyköitä?
   
 2. plazma

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  30/7/07
  Viestit:
  128
  Tykkäykset:
  2
  Onhan noita taulukkolaskentaohjelmia androidille
  http://www.androlib.com/android.application.com-keithwiley-android-sheadspreet-pzi.aspx
  http://www.androlib.com/android.application.com-keithwiley-android-sheadspreet-pzi.aspx
  Google document androidissa ym. vaihtoehtoja.
  https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.docs&hl=en

  Alle 200e taitaa saada jo Huawei U8800 joka antanee eniten vastinetta rahalle ja omaa sopivan kokoisen ja hyvin toimivan kosketusnäytön.
  http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin.php?id=485&type=handsetmodel
   
 3. tneva82

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Makroja ? minkä tyyppistä olet touhuamassa, tulee mileen monenmoista, kun myös taulukkokovaatimuksiakin ja sitä myöten että mikähän voisi olla paras tapa asia hoitaa.

  Taulukkolaskentaa toki luureihin on.
   
 5. tneva82

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Noh siis mitä sen about pitää tehdä:

  Paikassa X(ei näkyvillä käyttäjälle. PC:llä toteutan laittamalla eri sheettiin mutta kylliksi alas ettei käyttäjä näe riittää kyllä) on kahden solun pareja. Painamalla nappia/muuten makron aktivoimalla valitsee paikasta X satunnaisesti yhden rivin josta ottaa joko A tai B puolen(käyttäjä pystyy muuttamaan kumman ottaa) ja kopioi arvon minne käyttäjä näkee sen. Toista makroa käyttämällä vaihtaa sijainnin saman rivin toiseen puoleen(eli jos näytetään rivin X A puoli niin laitetaan B puoli etc).

  Helppo toteuttaa tietokoneella täysiverisellä taulukkolaskimella mutta onko nykykännykätkään edistyneet siihen että tälläinen onnistuisi? Ei tietoa :D Olen yli 10v pärjänny <50e halppiskännyköillä mutta tämä on senverran käytännöllinen taulukko ollut kielen opiskelussa että olisi mukavaa jos sen saisi mukana kuljetettavaksi versioksi ;) Pöytäkonetta ja 24" näyttöä kun on paha ottaa esmes automatkalle mukaan ;)

  Toki jos androidilla tms löytyy jostain valmis ohjelma joka tekisi tämän työn(kunhan lähtödataa mistä näytettävä rivi voi muokata) niin kahta parempi :D Ei sen välttämättä TARVITSE olla taulukkolaskin. Sellainen nyt vain oli helpoin tapa toteuttaa tämä PC:llä mikä tuli mieleen.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eli jotain sanasto kyselyä tekemässä, jos sanasto kohtuullisen pieni, sen tarkemmin tarkistamatta taitaa satunnais functio olla tuettu laajasti, joten tuollaisen tekemisen pitäisi onnistua (no jonkinlaista satunnaisuutta voi hakea muultakin). Quickoffice ehkä yksi tunnetuimmista moobili toimisto ohjelmisto paketeista jossa mukana myös taulukko laskenta, löytyy useisiin alustoihin.

  Tuon voisi tehdä myös selainpohjaisesti.
  Tai ihan oma ohjelma, jos sanasto laajempi niin tietokanta pohjainen, liki joka alustasta löytyy natiivisti tuki SQL moottorille.
   
 7. tneva82

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Djoo niin selainpohjainen...Mites nuo tiedonsiirtomaksut. Paljos tuollainen kuukaudessa maksaa? Halvin riittää kyllä :) Tämä tuskin ny paljoa tietoa kerralla siirtää joten ei luulisi tarvitsevan nopeata yhteyttä ;) Sensijaan ei ole varaa maksella isoja summia. Tärkeämpää että kuukausihinta säilyy pienenä.

  Pitänee väsätä vaikka ensin selainversio tuosta. Eli kai se sit jokin android kännykkä tulisi kyseeseen. Sanakirjaohjelman kun moiselle olen jo bongannut valmiiksi(toinen kätevä ominaisuus joka olisi kiva olla mukana. Kivaa opiskella kieltä kun sitten jää esimerkkilauseesta joku sana vaivaamaan. Nykyinen systeemi kirjoita sana kännykkään muistiin ja tarkista kotona on...Kömpelö!).

  Paitsi että perse: Nykyisen liittymän määräaikaisuus loppuu vasta joulukuussa. En todellakaa ala kahta liittymää kerralla maksamaan.
   

Jaa tämä viestiketju