Löytyykö suomenkielistä ME45 firmwarea v.23 tai 24?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jamppe, 11/7/02.

 1. jamppe

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Löytyisiköhän keltään suomenkielistä ME45 firmwarea, versio 23 tai 24?

  Omassani kun ei ole lainkaan suomea tarjolla valikkoihin tai T9siin.


  -Jamppe
   
 2. Kramer

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  866
  Tykkäykset:
  2
  S/ME45=FW24 Tuommonen ny tieteski löytyy ainaki alan liikkeistä (tai siis paikas mis pystyy päivittään). Netistä en ainakaa vielä oo löytäny tota versioo suomenkielisenä.
   
 3. jamppe

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Maksaa

  Soitin vielä varmistukseksi Siemensin helpdeskiin kahteenkin kertaan. Ekalla kertaa suomalainen asiakaspalvelija sanoi, että kielen niin valikkoihin kuin T9nkin voi vaihtaa päivittämällä puhelimen softan millä tahansa jälleenmyyjällä.

  Sanoivat täällä Vaasassa jälleenmyyjän luona, että joudun lähettämään puhelimen Mäkitorpan huoltoon Helsinkiin softan päivittämiseksi suomenkieliseen versioon 24. Joutuisin vielä itse maksamaan lähetyskulut, koska puhelimeni on ostettu Saksasta eikä esim. ko. liikkeestä.

  Soitin uudestaan Siemensin helpdeskiin. Tällä kertaa puhelu ohjautui Norjalaiselle asiakaspalvelijalle. Hän sanoi, että ainoa mahdollisuus saada puhelimesta yhtään mitään suomeksi on ostaa uusi puhelin Suomesta. Näin siksi, että puhelimessani on softa v23 ja päivittäminen suomenkieliseen versioon 21 (jonka saa verkosta laillisesti) ei kuulemma onnistu.

  Puhelimen mukana tulleella CD:llä sanottiin, että lisää T9n kieliä saa ladata verkosta (alla oli linkki, jonka takaa ei mitään kieliä löytynyt). Tähän norjalainen asiakaspalvelija sanoi: "they made a mistake, those T9 languages are for SL45". En oikein uskonut tuohon virheeseen, joten etsin T9-kielipaketit Siemensin sivujen Sisa-avustajan avulla ja ostin sellaisen huimaan 4,90 euron hintaan. Laitoin sen puhelimeen ja homma toimii. Valikot ovat englanniksi, mutta T9 suoltaa moitteetonta suomea.

  Hieman kyllä arveluttaa, että noinkohan Suomessa on vain yksi paikka, jossa softan voi päivittää.
   
 4. Kramer

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  866
  Tykkäykset:
  2
  Tuota tuota mun mielestä Primatel (nykyinen YIT) päivittää kyllä Siemensin puhelimia ainakin jyväskylässä. Tampereellakin on ilmeisesti jokin pulju joka päivittää. Oisko ollu Tele-Service. Tosta en oo kyllä ihan varma.
  Missä liikkees muutes kävit kysyys päivitystä?
   
 5. jamppe

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos!

  Käynkin sitten seuraavalla Jyväskylän keikalla hoitamassa homman.

  Kävin Vaasassa kysymässä Songin ja Mäkitorpan myymälöissä. Mäkitorppa jäi miettimään, että onnistuisiko tuo. Lupasivat soittaa takaisin, mutta eipä ole mitään kuulunut ainakaan vielä.
   
 6. Kramer

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  866
  Tykkäykset:
  2
  Melkein kannattaa lähettää se puhelin päivitettäväksi ku en oikein tiedä onko Primatelilla mitään vastaanotto palvelua yksityisiltä asiakkailta.
   

Jaa tämä viestiketju