Löytyykö SecurID:tä tukevaa kännykkää?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja kaarle, 19/11/03.

 1. kaarle

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  0
  Mahtaako olla muita puhelimia kuin Nokian commu, jonka POP3 tai IMAP -ohjelmat tukisivat SecurID -suojaussysteemiä? Siis sellaista puhelinta, joka pystyisi hanskaamaan tuon SecurID -kyselyn, mihin syötetään pin -koodi, käyttäjätunnus ja SecurID -kortin vaihtuva salasana.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Usein SecureID koodi naputellaan salasanan yhteyteen, ja useimmat puhelimet tukevat salasana kyselyä. Mutta jos sisään kirjautuminen tapahtuu manuaalisesti ei standartin login tavan mukaan on homma vaikeampi ja tällöin tulee lähinnä telnet ohjelmat mieleen.
  Itse SecureID ohjelmaa ei taidaa saada kuin Communicaattoriin, tosin useimmiten kaikki käyttää RSA:n laitetta, eli tuolla nyt ei suurta merkitystä.
   
 3. kaarle

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/9/02
  Viestit:
  200
  Tykkäykset:
  0
  Joo, meidän firmassa tuo SecurID kysely tosiaankin taphatuu kai lähinnä manuaalisesti, siis kun Commulla ottaa yhteyden siihen tulee sellainen tty -tyyppinen tekstipohjainen ruutu johon tunnukset kirjoitetaan.

  Ongelma on siis se, että vaikka sinulla olisi minkälainen tahansa Sony-Eriksooni tai vastaava vehje html -selaimella ja pop3 -tuella, niin ne eivät ymmärrä tuon SecurID:n titityy -ruudun kautta tapahtuvaa autentikointia!
   

Jaa tämä viestiketju