Elisa Lähti kuin kuppa töölöstä (Elisa)

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja juppepuputti, 25/11/05.

 1. juppepuputti

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/10/02
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Juu ... Tänään lähti kuin kuppa Töölösta , Elisa meikaläisen taloudesta .
  Takana ei ole kuin about 8 v. katkeamaton asiakkuus kyseisen lafkan kanssa . Laskut maksettu AINA , tätä yhtä lukuunottamatta joka työmatkan takia myöhästyi pari viikkoa ... (s...a laskuttavat 4 kk päästä maksukehoituksesta , jota minulle ei TODELLAKAAN ole saapunut) ja aspassa vielä sanovat että ei kuulemmma 'oikein kiinnosta' ...
  Niin töissähän minäkin vaan firmassani olen mutta vaikka kuinka 'ei kiinnostaisi' ei sitä asiakkaille saa sanoa . Mielstäni ei ainakaan NÄIN vanhalle asiakkaalle .

  Toinen homma :
  Ulkoistavat markkinointia , no .....
  Muija vastas viimeviikolla puhelimeen ja joku v....n Midas touch yhtiö sai muijan vaihtamaan liittymää ... Emäntä oli muistanut muistuttaaa että 'liittymä ei ole hänen' , ei kuulemmma haitannut . S....a , kesällä soitin aspaan jossa muija tarjos kanssa liittymän vaihtoa ...En vaihtanut yli 7 vuotta vanhaa liittymää koska eivät suostuneet antamaan MITÄÄN kylkiäisiä liittymätyypin vaihdosta . Hyvää palvelua vanhoille 'maksaville' asiakkkaille , joista minä ainakin olen tottunut työssäni pitämään kiinni kynsin ja hampain...

  Minäkin ulkoistin siiten samalla puhelin liittymäni DNA:han ... Lieneekö parempi , DNA:lta samanlaisia kokemuksia vuosien takaa , mutta ainakin talossani on 2,5 vuotta ollut ensimmäinen laajakaista liittymä , josta ei ole tarvinnut valittaa ...
   
 2. pake

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  240
  Tykkäykset:
  0
  Moi, aikamoista tekstiä. Tuo ensimmäinen kohta,ei kiinnosta
  - ota yhteyttä Elisan asiakaspalveluun ja jätä soittopyyntö esimiehelle. Tosin uskon että kielenkäytöllä ja omalla käytöksellä asiassa on aina vaikutusta asiaan. Asiakaspalvelijat kun vastaavat kymmeniin puheluihin päivässä. Mutta ota yhteyttä sinne uudestaan siitä huolimatta että liittymä meni DNAlle, ja katso kuinka käy. En ota kantaa asiaan ennenkuin selvittelet asiaasi esimiehen kanssa. Mikäli laskut on maksettu ajallaan ja oikeilla summilla ja viitenumeroilla on kaikki varmaan kunnossa.

  Midas Touch on hoidellut Elisan ulossoittoja jo useamman vuoden, joten kyseessä ei ole uusi juttu. Olet oikeassa siitä kuka sitä liittymätyyppiä saa vaihtaa, mutta ideana ko ulossoittokamppiksessa on vaihtaa liittymätyyppiä halvempaan. Liittymätyypin vaihdoista ei saa mitän kylkiäisiä.

  Nythän sinulla on sitten tilaisuus selvittää kuinka asiat sujuvat DNAlla, voit jonkin ajan kuluttua tehdä vertailuja ko operaattorien välillä, ja katsoa kannattiko. Laajakaista on pikkuisen eri asia, lasku on jatkuvasti ensinnäkin saman suuruinen, ja samoissa kaapeleissa ne kulkee kaikilla operaattoreilla.
   
 3. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Siis? N. 5kk(?) sitten tullut lasku, josta maksukehoitus tullut noin 4kk sitten ja nyt olit työmatkalla ja oli tullut uusi maksukehoitus..? Vai? En pysy kärryillä.

  Niin tuskin niillä aspan tyypeillä on edes käytettävissä ne uusien asiakkaiden hankintaan varatut kylkiäiset. Pitäiskö omistaan sitten sulle kustantaa rannetietokone?
  Liittymätyypin vaihdoista ei ole kyllä kylkiäisiä muistaakseni saanut koskaan... (saatan olla väärässä), puheaikaakaan ei enää vähään aikaan. (Edes uusista liittymistä enää harvoin saa kylkiäisiä.) No, jotain pipoja saattaa niillä takataskussa olla ruikuttaville asiakkaille. Olisitko ollut lippikseen tyytyväinen ja vaihtanut liittymätyyppisi?

  Onpa erikoinen ajattelutapa, ettei halua vaihtaa liittymätyyppiään halvemmaksi, koska ei saa kylkiäisiä. Sen sijaan maksaa kalliimpia käyttömaksuja vastedes. No kai siinä joku logiikka on tuossakin.
   
 4. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6895
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki
  aaaaaahhh.............. katkesin :lol:

  tyypillistä valitusta , eräs perintäfirman ihminen sanoi jotta "pitäisi nostaa syyte www.posti.fi :tä vastaan nostaa, kun kaikkien maksuhäiriöisten laskut katoaa"

  ja ainahan se syy on laskuttajassa

  edit PREPAID voi olla hyvä (ja ainoa) vaihtoehto
   
 5. juppepuputti

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/10/02
  Viestit:
  36
  Tykkäykset:
  0
  Laskutus saattaa sittenkin olla oikein , minulla on vaan nyt yksi lasku (tai oikeastaan maksumuistutus) kateissa .
  Eli keväällä maksoin yhden laskun n. 2-3 viikkoa myöhässä . viikko maksun jälkeen tuli uusi lasku ,jonka loppusummassa näkyi tuo jo maksettu lasku + muutama soitettu puhelu lisänä . (soitin silloin aspaan , ja sanoi että maksat vaan tuon laskujen erotuksen , that's it) .

  No nyt tulleessa laskussa näkyy maksuja jostain maksumuistutuksista , joita en mielestäni ole ikinä saanut (ja korkoa tietysti tolta 2 viikolta) . Minulla on arkistoissa vain laskuja , ei mitään maksumuistutuksia ????

  Joo , toi liittymän vaihto meni selvitykseen . Saas nähdä mitä antavat vastinetta .

  Niin ,siis ongelmia oli DNA:kin kanssa (laajakaista) , mutta silloin operaattori otti ongelmat todesta ja korjasivat ongelmat mielestäni nopeasti (3pv netti poikki ja n. viikon yhteys pätki) . Lopuksi soittivat ja varmistivat toimiiko yhteys nyt kunnolla , ja ehdottivat kysymättä ilmaista kuukautta kompensoinniksi . That's 'asiakaspalvelua' minun mielestä ..
   
 6. toumas

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/04
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  ...Nyt tiedetään lisäksi miten Kuppa lähti Töölöstä...
   
 7. Mikse

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/12/03
  Viestit:
  164
  Tykkäykset:
  0
  Lähti ku kuppa Töölöstä ku sairaala palo... :D

  Nykyisin: Lähti ku matkatoimisto Töölöstä.
   

Jaa tämä viestiketju