Mobiili.fi Lähimaksutaisto: Samsung Pay kiilaa Apple Payn rinnalla uusille markkinoille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Samsung ilmoitti tänään, että yhtiön mobiilimaksujärjestelmä laajentaa toimintaansa Kiinaan. Samsung Pay aloittaa Applen himoitsemalla markkina-alueella vuoden 2016 alkupuolella.

  Samsung on päässyt sopimukseen kiinalaisen UnionPayn kanssa Samsung Pay -maksujärjestelmän käyttöönotosta. Jatkossa UnionPay-korttien omistajat voivat Kiinassa maksaa ostoksia matkapuhelimellaan Samsung Payn avulla. ”Partneripankkien tukema yhteistyö UnionPayn kanssa tuo tämän helpon ja turvallisen mobilimaksuratkaisun yhä useampien Samsung-käyttäjien ulottuville”, Samsung-johtaja Injong Rhee hehkuttaa.

  Apple on jo pitkään pyrkinyt Kiinan markkinoille omalla Apple Pay -järjestelmällään, mutta neuvottelut ovat olleet jumissa nimenomaan korttimaksuja monopoliasemassa käsittelevän UnionPayn kanssa. Tällä hetkellä vaikuttaa kuitenkin siltä, että myös Apple on saanut ratkaisevia sopimuksia solmittua ja lanseeraa Apple Payn Kiinassa ensi vuoden alussa. Laitevalmistajien kilpailu uusista lähimaksumarkkinoista jatkuu siis kovana.

  [​IMG]
  Samsung Pay

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju