1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Lähes kolme vuotta vanha Nokia Lumia 1520 palasi operaattorin myyntilistoille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Nokia Lumia 1520.


  Isokokoinen Nokia Lumia 1520 täyttää tämän vuoden lopulla jo kolme vuotta, mikä älypuhelimen iästä puhuttaessa tarkoittaa pientä iäisyyttä. Siitä huolimatta yhdysvaltalaisoperaattori AT&T on palauttanut mallin myyntilistoilleen.

  Yhdysvalloissa operaattoreiden myymät puhelimet ovat käyttöjärjestelmien päivitysten kannalta aivan vihoviimeisiä laitteita, ja AT&T julkaisikin Windows 10 Mobile -päivityksen Lumia 1520:lle vain muutamia päiviä sitten. Ilmeisesti uutta käyttöjärjestelmää juhlistaakseen, tai sitten vain vahingossa varastoon jääneitä vanhoja laitteita poistaakseen, on AT&T tuonut Lumia 1520:n jälleen myyntiin. Ratkaisu on vähintäänkin erikoinen, sillä AT&T lopetti jo kertaalleen laitteen myynnin viime vuoden huhtikuussa, kertoo Windows Central -sivusto.

  Kuusituumaisella Full HD -näytöllä, Snapdragon 800 -järjestelmäpiirillä ja kahden gigatavun RAM-muistilla varustettu Nokia Lumia 1520 on AT&T:ltä saatavilla vain mattamustana ja hintaa on joko 19,50 dollaria (17,60 euroa) kuukaudessa 30 kuukauden sopimuksella tai 585 dollaria (530 euroa) kertamaksulla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju