Mobiili.fi Lähde: iPhone 6s:ssä ja 6s Plussassa on kaksi gigatavua RAM-muistia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 6s


  Apple ei tuttuun tapaan kertonut eilen tarkempia tietoja uusien iPhonien suorittimista tai RAM-muistin määristä. Nyt kuitenkin Reddit -keskustelupalstan kautta on paljastunut, että uusissa iPhoneissa on – niin kuin aiemmin huhuttiin – kaksi gigatavua RAM-käyttömuistia, joka on kaksinkertainen määrä viime vuotisiin iPhoneihin verrattuna.

  Adobeflashcrashed -niminen käyttäjä kertoo Redditissä, että iPhone 6s:ssä ja 6s Plussassa on kaksi gigatavua RAM-muistia. Käyttäjä kertoo, että hänellä on pääsy Applen sisäisille verkkosivuille. Sieltä PDF-tiedoston kautta näkee iPhone-puhelimien tarkat tekniset tiedot. Hän ei voi kuitenkaan ottaa kuvakaappausta kyseisestä dokumentista, koska muuten hänen henkilöllisyytensä paljastuisi – eikä hän tietenkään halua jäädä kiinni. Hän kuitenkin todistaa kuvan avulla, että hänellä on pääsy Applen sisäisille verkkosivuille.

  iPhonien RAM-muistin määrien lisäksi käyttäjä kertoo, että iPad mini 4:ssä on kaksi gigatavua RAM-muistia. Vaikka tämänhetkiset tiedot tuntuvat varsin vakuuttavilta, mutta viimeinen varmistus tullee myyntiintulon jälkeen, kun joku taho purkaa uuden iPhonen osiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju