kytkypuhelinten huolto (Nokia)

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Renesquad, 18/4/06.

 1. Renesquad Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  0
  Mitenkäs voiko tuota n70 kytkyluuria käydä päivittämässä ihan normaalihuollossa?
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  KYLLÄ!!!
   
 3. Renesquad Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia erittäin paljon.
   
 4. Jamsi

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/04
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0

  Näinpä sitä luulisi. Jyväskylän seudulla vaan ei homma onnistu. Eli tuo SIM-lukitus esti paikallista huoltoliikettä tekemästä tuota softa-päivitystä.

  Elisa-shopit, josta luurin/liittymän hommasin sitten minua valistikin, että softapäivitys pitää tehdä Nokian keskushuollossa Helsingissä, jossa sitten helposti vierähtääkin parisen viikkoa.

  Onneks ei mitään ihmeempiä bugeja oo vielä esiintynyt tuossa luurissa.
   
 5. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Mulla tuli kanssa otettua N70 kytkykaupan yhteydessä, Markantalosta. Kysyin tuota huolto hommaa ja vastaus oli että puhelimen tuot meille jos on huollon tarpeessa ja saat vielä "paremman" tilalle huollon ajaksi. Näin tässä putiikissa. Eli homma toimii!
   
 6. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ja toi on 100% varmasti paskapuhetta. Mikä tahansa nokian virallinen huolto korjaa noita aivan samalla tavalla kuin ei kytkypuhelimia. Nyt on elisa shopitissa puhuneet paskaa, voi olla oma lehmä ojassa..
   
 7. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  No ainoa Elisan liike joka enää nykyisin saa korjata/softata (tai jos tarkkoja ollaan niin sen työn tekee oikeasti Anglo-Service eikä Elisa) Nokian puhelimia on Helsingissä Pitäjänmäellä.
   
 8. amdnow

  amdnow Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2016/2017 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  113   0   0

  Liittynyt:
  24/11/02
  Viestit:
  8684
  Tykkäykset:
  10012
  Puhelinmalli:
  Fiskarssin 10
  Justiinsa joo.
  Vai ei pystytä päivittämään simmilukittuja puhelimia enää normihuolloissa?
  Missäs huollossa näin on väitetty tarkalleen ottaen?
   
 9. Ruuska

  Ruuska Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  11/4/06
  Viestit:
  585
  Tykkäykset:
  20
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 128GB
  En kyllä usko tuota hommaa ollenkaan! Käyn huomenna selvittämässä asiaa, ja pistän tänne viestiä siitä, mikä on todellinen tilanne.
   
 10. Lexus

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Kerrohhan ihmeessä sitten kuinka kävi. Emännällä puhelin soittaa tuota nokia tunee aina välistä ja kävi siitä anttilan kulmassa sijaitsevasta Elisa Shopitista kysymässä onnistuuko softaus. Myyjä räpläsi vähän aikaa puhelinta ja ilmoitti että pitää olla soittoäänet oikein jne.. Eihän se vika siinä ole, mutta ilmeisesti eivät tuolla rupea softaamaan. Kannattaa kysyä "oikeasta" huollosta. Niin siis kuopiolaisia täälläkin.
   
 11. Enhancer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/05
  Viestit:
  2199
  Tykkäykset:
  617
  Voin vastata vaikken aiemmin keskusteluun ole osallistunutkaan. Kytkypuhelinten huollot / päivitykset menevät Anglo Nordigin huoltoon, eli puhelimet toimitetaan sinne.

  Vastaus kysymykseen siis, kytkypuhelimia ei voi käydä päivittämässä missä tahansa huollossa, koska näillä huoltoliikkeillä ei ole puhelimeen operaattorilukittua ohjelmistoa. Tuo softa kun ei ole sama kuin lukitsemattomassa puhelimessa, ja siis mikäli nokialta tulee uusi softa puhelimeen, kestää hetki jotta on saatavilla operaattorilukittu päivitetty softa.

  Eli käytännössä, Elisa Shopit, Markantalo yms. toimittavat puhelimet Anglolle huollettavaksi. Tieto peräisin siis jälleenmyyjätuesta, sekä yhdeltä suomen suurimmista valtuutetuista huoltoliikkeistä, eli SCF-huolto täällä Tampereella.
   
 12. ekto

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/5/05
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N900 Elisa
  No anglo ainakin hoitaa homman nopeasti. Toimitin sinne digikameran huoltoon ja sain sen takaisin 2 arkipäivän päästä. Olin ostanut sen pienestä putiikista, niin antoivat suoran numeron jollekin anglolla joka kertoi minne kamera tulee lähettää.

  Mutta kun vien ton N70 luurini elisalle, niin se varmaan makaa useita päiviä jossain hyllyssä odottaen pääsyä angloon... Luuri pitää huoltaa, koska 3G on lakannut toimimasta. Välkyttää vain sitä 3G-logoa jos on kaksitoimisuus päällä. Tällöin myös puhelut ja viestit eivät kulje.

  Ärsyttää vain jos pitää kaivaa vanha luuri jostain kaapin pohjalta kuukaudeksi käyttöön...


  Edit: Ja kun laitoin kaksitoimisuuden takaisin päälle, niin tietenkin se lähti toimimaan. Kyllä autto tänne kirjotella :) Oli pimeenä jonku 5 päivää...
   
 13. Jamsi

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/04
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  Ja katsos kun tuohan EI 100%:sesti ole paskapuhetta.

  Minä kun vein puhelimeni toiseen Jyväskylässä sijaitsevaan Nokian huoltoon, niin siellähän koitettiin tuota softapäivitystä tehdä....eipä onnistunut. Sanoivat, että SIM-lukittuun luuriin eivät tuota pysty tekemään.
   
 14. samumanu Vieras

  0   0   0

  Tästä asiasta on ny näköjään kovaa väittelyä ni kerronpa jutun vielä kerran. Ja on olemassa eri tasosia huoltoja ja "huonoimmat" saa vaan päivittää puhelimia takuuseen eli älkää sekottako niihin, elisa shopiteillahan ei mitään kunnon huoltoo olekaan eli ei ne välttämättä mitään pystykään tekemään.

  Eli tämä seuraava on 100% totta, on niin varma tieto kuin olla voi koska "läheisiä" suhteita löytyy.

  Jos on huolto jossa korjataan(huom korjataan eikä vaan päivitetä) nokian puhelimia takuuseen niin ei ole väliä onko kyseessä kytkypuhelin vai ilman, homma hoituu aivan samalla tavalla. Kytkypuhelimilla on aivan samanlaiset takuut kuin ei kytkypuhelimillakin, takuun antaa nokia eikä esim elisa. Puhelimia ei tarvi lähettää minnekään Helsinkiin koska homma onnistuu muuallakin, pieni osahan puhelimista vaatii kyllä semmoista korjausta että se ei onnistu ihan joka pajassa mut sitä ei asiakas voi tietää tietenkään. Kyl se huolto sen sit etiäpäin joko jonneki keskushuoltoon tahi ulkomaille lähettää korjaukseen.

  Jos todellakin on elisa shopiteista sanottu noin kun edellä on mainittu niin valehtelua on harrastettu. Onko tarkotuksella vai tietämättään niin tiedä tuota.. En kumminkaan elisa shoppeja aivan ykkösammattilaisina pidä joten en ihmettela vaikka noin sanottaisiin, mutta se ei ole totta!!!
   
 15. Renesquad Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  0
  Joo eli en kerkeä käymään tänään välttämättä missään, mutta soitin Powermill nimiseen paikkaan, ja siellä he sanoivat että päivitys onnistuu kytkyluuriin ihan normaalisti, sano että noin tunti menee. Jos kerkiän käyn tänään pävittämässä, viimeistään huomenna.
   
 16. Jamsi

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/12/04
  Viestit:
  110
  Tykkäykset:
  0
  Juu, niin siis itsehän en Elisa-Shopitissa koittanut päivittää luuria, vaan ihan Nokian sivuilta löytyvän huoltopartnerin pakeille menin. Mihinkään takuuasioihin homma ei kaatunut, vaan siihen, että kyseinen NOKIAN huoltopartneri ei pystynyt tuota firmis-päivitystä tekemään mun SIM-lukittuun luuriin.

  Sitten kun jälkeenpäin ihmetteli asiaa Elisalta, siellä vahvistettiin, että heiltä hankitut kytkyt-puhelimet pitää lähettää softattavaks Helsinkiin.

  Eli näin. Taas tuntuu liikkeellä olevan monta totuutta.....jossain kaupungissa hommeli hoituu, toisesssa taas ei. Sinänsä tuo on aika lailla bärseestä, koska jos pulju on Nokian itsensä ilmoittama huoltopaikka, niin kyllähän jonkun kuppasen softauksen pitäis siellä onnistua...kytkyt tai ei.
   
 17. Mettis

  Mettis Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  27   0   0

  Liittynyt:
  19/12/04
  Viestit:
  1281
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Yksi syy lisää olla ostamatta kytkyä:D mutta aika syvältähän tuo homma on jos noin menee..:/
   
 18. Renesquad Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  0
  Mitenkäs lie tässä meikän kytkyssä skulaa saunalahen ja elisan kortit molemmat? siis molemmilla voi soitella yms ihan normaalisti. Mitenkähän lie käy päivityksen jälkeen
   
 19. Mettis

  Mettis Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  27   0   0

  Liittynyt:
  19/12/04
  Viestit:
  1281
  Tykkäykset:
  144
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Nehän on samaa yhtiötä tai siis että elisa omistaa sauniksen niin niitten molemmat kortit pitäisi toimia.
   
 20. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  Kerroppa vielä, huoltaako kyseinen Anglo Nordic ulkomailta hankittuja Nokian puhelimia? Eivät nimittäin suostuneet ottamaan SFC huollossa Tampereella puhelinta takuupäivitykseen mahdolliseen sim-lukkoon vedoten.
   

Jaa tämä viestiketju