Kytkypuhelimen hankkiminen vanhaan liittymään

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja qtba, 11/1/12.

 1. qtba Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/09
  Viestit:
  86
  Tykkäykset:
  9
  Moro.

  En tosiaan ole kovin selvillä kyktyasioista. Eli omistan tällä hetkellä saunalahden liittymän, jonka määräaika umpeutuu huhtikuussa. Tämä on tosiaan pelkkä liittymä (norppa+ ja laajakaista mini). Voiko tämän liittymän päälle hankkia kytkypuhelimen? Maksan tällä hetkellä kk:ssa noin 12e, eli saman verran kun haluamani kytkypuhelimen 24kk_kk-maksu(?) (http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin.php?id=641&type=handsetmodel).

  Onko kellään kokemusta tälläisestä? Menen perjantaina varmaan kaupungille selivttämään asiaa, mutta olisi kiva kuulla jos jollain on esitietoa, niin voisin hankkia puhelimen samantien :)

  edit. Ok, taisi tuo selvitä samantien. Eli ilmeisesti onnistuu ja puhelimen+liittymän kk-hinnaksi tulee jotain 21-23e väliltä. Hieman vielä askarruttaa miten edellisen liittymäni määräaikaisuus huhtikuuhun asti tulee vaikuttamaan.
   
 2. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Uusi 12 tai 24 kk määräaikaisuus alkaa uuden puhelimen ostopäivästä. Mikäli olemassa oleva kuukausimasksu sisältää maksua aiemmin hankitusta puhelimesta, Saunalahti laskuttanee sen osuuden kerralla pois.
   
 3. qtba Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/09
  Viestit:
  86
  Tykkäykset:
  9
  Kiitos vastauksesta!

  Onneksi tuossa Norpassa perusmaksu ei ole mikään päätähuimaava. Toivottavasti mobiililaajakaistaa ei tarvitse maksaa pois ja avata uudestaan...
   
 4. jjuha Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/1/11
  Viestit:
  140
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S, Galaxy TAB 10.1
  Saunan liittymiin voi tilata uuden puhelimen. Oma saunalahden kohdasta puhelinmallin vaihto määräaikaisuus jatkuu samalla joko 12 tai 24kk samalla voi vaihtaa liittynyt tyyppiä jos joku muu sopii paremmin. Jos on entinen kytkupuhelin jota on maksamatta niin loppusummasta tulee lasku. Muuten ei ole mitään vaikeuksia tilata uutta puhelinta. Nimimerkillä 2kertaa kesken kauden vaihdettu puhelin.
   
Tagit:

Jaa tämä viestiketju