Kytkykaupasta eroon?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Vivi, 27/10/06.

 1. Vivi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Arrghh! Tästäkin tietysti satoja aiheita jo täällä, dämit :/


  Mitään mahdollisuutta päästä kytkykaupasta eroon? Nähtävästi meille tuli väärinkäsityksiä myyjän kanssa liittymää tehdessä enkä todellakaan olettanut kuukausimaksujen olevan näin kalliit, paljon suurempi summa kuin mitä minulle sanottiin.

  Jos maksan loput kuukausimaksut, eli siis puhelimen hinnan niin loppuuko kytky silloin? Saanko vaihtaa operaattoria? Mietin vaan kun kyseessä on jo käytetty puhelin, niin joudunko silti maksamaan siitä saman hinnan mitä uutenakin? Kyseessä on siis dna kytky.

  En taas voi vedota oikeastaan siihenkään, että käsitin asian väärin koska kuka sitäkään uskoisi.. Voisin tietysti vedota hiusväriini tässä asiassa, mutta olkoon :D

  3G verkkoakaan täällä ei ole, eli sekin hupi jää käyttämättä..
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Hankalaa se on, ja jos ei oo asioita ymmärtänyt niin siihen vetoominen tuskin auttaa. Ymmärsitkö oikein et paketti sisältää esim normaalihintaisia puheluita X minuuttia ja kaikki muu toki maksaa sen päälle?

  Jos maksat puhelimen kerralla pois niin ei toki sitä enää tarvihe maksaa. Joudut maksaa puhelimesta sen uuden hinnan vähennettynä tähän mennessä puhelimesta maksamasi osat. Kannattaa huomata et puhelimen ja puheajan maksut on tavallaan erikseen.

  Liittymä on ja pysyy sen 2v sopimuksen alotuksesta ellet sit maksa niitä minimimaksuja koko ajalta kerralla pois ja numeron siirto ei onnistu ennenkuin maksut on maksettu/sopimus purettu. Näin mä olen ton asian ymmärtänyt.

  Ja taas miljoonannen kerran kysyn et eikä ihmiset todellakaan ymmärrä määräaikaisuuksia? Kannattaakohan ne kaikille?
   
 3. Vivi

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Määräaikaisuuden kyllä ymmärrän, sitä en ymmärtänyt, että tuleekin näin kalliiksi, kalliimmaksi mitä myyjä sanoi.

  Ei minulla mitään liittymää vastaan ole, kyseessä on semmonen millä saa 1000 viestiä kuukausimaksun hinnalla. Ainut vaan, ettei mulla ole mitään intressejä maksaa tosta puhelimesta koska en enää voi käyttää kaikkia toimintoja, just tämä 3G kun muutettii pois aluelle mikä tuskin edes tietää koko 3G:tä.

  Eli maksettuani puhelimen kokonaan, maksan enää sitä normaalia kuukausimaksua mikä siihen valitsemaani liittymään kuuluu?
   
 4. Messenjah

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/02
  Viestit:
  159
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N95 / dna
  Voithan sinä toki kysyä asiakaspalvelusta voisitko maksaa loput puhelimen osuudet pois kerralla.. Rahallista hyötyä sinulle ei siitä kuitenkaan tule, vaan ihan yhtä kalliiksi/halvaksi se puhelin niin tulee kuin maksaessasi sen jatkossakin erissä.

  edit: varmistukseksi kysyn ettei nyt vaan olisi ensimmäinen lasku vasta tullut? mikäli on, niin katsoppas ettei kk-maksujen veloitusaika ole yli kuukausi, se nimittäin näkyy niin ensimmäisellä laskulla jos otat liittymän kesken kuukauden.. kuun 1. päivä laskulle lisätään alkavan kuun kk-maksut ja siihen päälle edelliseltä "keskeneräiseltä" kuukaudelta se veloitetaan päiväkohtaisesti laskettuna, tällöin moni asiakas luulee maksavansa liikaa vaikka lasku onkin ihan oikein.
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Muutto ei valitettavasti todellakaan riitä syyksi. Kyl se voi olla et on vaan maksettava loppuun asti ja käytettävä sitä puhelinta vaikkei kuinka intresseissä se olisikaan, harmittaa varmaan mut määräaikasuus on määräaikasuus, sillä operaattorit suojautuu "huijareita" vastaan joita varmaan tulis jos sopimuksista pääsis helpommin eroon.

  Iteki ois kiva ostaa gigantista 37 tuuman lcd tv osamaksulla, käyttää 2kk ja viedä takaisin koska tahdon isomman eikä maksaa loppumaksuja. Ei toki täysin sama asia mutta myyjän kannalta varmaan ymmärtää miks eivät tahdo sopimuksien purkuja.

  Ja miten niin tulee noin kalliiksi? Mikä paketti sulla on ja paljonko sitä laskua nyt tuleekaan? Soitatko sit kauheesti? Maksaahan sen käyttö ja paketteihin kuuluu vaan ne tietyt minuutit/txt ym, loput menee toki sen päälle.
   
 6. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2345
  Tykkäykset:
  24
  Paljonko sinulle sanottiin liikkeessä hinnaksi ja paljonko todellinen tilanne on? Ettet olisi innostunut soittelemaan paljon 1000 viestin lisäksi, tuskin noissa viestiliittymissä minuuttihinnat on kovinkaan kuluttajaystävälliset?
   
 7. jake79 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  meinaatko että olisit soitellut videopuheluita ja käytellyt datapalveluita enemmänkin jos olisit 3g alueella? sillä silloinhan lasku vasta kasvaisikin :)

  minusta ei ole mitään mahdollisuutta purkaa. aina voi tietty myydä puhelimen ja pistää rahat tilile ja pistää laskut suoraveloitukselle niin ei siitä maksusta vaivaa ole :)
  luulis kyllä että dna:llekin jossakin vaiheessa tulis mahdollisuus muuttaa pakettia kesken sop.kauden, ainakin toivottavasti...
   
 8. kieran Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1402
  Tykkäykset:
  0
  Minkä ihmeen takia ihmisille on niin vaikea kertoa kaupassa että soitan x min kuukaudessa ja lähetän x viestiä kuukaudessa, joskus jopa käyn katselemassa wapin kautta uutisia tai muuta sälää. Aina se sama juttu, en mie oikeestaan käytä kännykkää, joskus soitan ja joskus en, mitäs mie, ihan vaan harvoin... Kattokaa ihmiset oikeesti niitä laskujanne ja seuratkaa kuinka paljon te käytätte puhelinta, ei ne myyjätkään voi tietää teidän pihelimen käyttöö jos ette kerro, ja kyllä nekin haluu myydä teille sellasen paketin mikä teitä tyydyttää, vähentäähän se asiakaspalautettakin että "taas myytiin p**kaa".

  Jos sanot että soitat puhelun kerran viikossa ja lähetät viestin silloin tällöin niin ei se myyjä myy sulle 1000 min puhepakettia ja samankokoista viestipakettia provikankiiltosilmissä, koska se kusee kumminkin ennem tai myöhemmin sen omille jaloille.

  Mut jos sie meet kauppaan jeejee asenteelle et nyt saan halvan liittymän tai puhelimen ja kerron tolle kaverille joka sen myy puuta heinää, niin laskullahan sie joudut siitä kärsii. Eli mieluummin yliarvio käyttös kun aliarvio, ne ylimääräset viesti/puhelut saattaa tulla aika kalliiks verrattuna siihen mitä itse haaveilit...
   
 9. jake79 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/03
  Viestit:
  1995
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active ja DNA
  näin juuri
   

Jaa tämä viestiketju