1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Kysymystä tuosta x600:sesta.

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Karvainen_olio, 31/7/04.

 1. Karvainen_olio

  Liittynyt:
  31/7/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  X600:n ostamista olen ajatellut ja kysyisin että voiko siihen siirtää tietokoneelta soittoääniksi midejä vai pitääkö ne vaihtaa johonkin toiseen tiedostomuotoon ennen siirtoa, ja onko niillä minkälainen kokorajoitus?

  Toisekseen, olen kuullut että Samsungin kännyköitä on mahdottoman vaikea käyttää. Onko tuo väittämä huuhaata vai onko siinä jotain perää?
   
 2. matuu

  Liittynyt:
  26/4/04
  Viestit:
  802
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6
  Ei käy midit ja se muodon muuttaminen on kait aika kinkkinen temppu jos meinaa onnistua hyvin. Kokorajotus tais olla jotain 40kt jolle ei kyl oo mitään järkevää selitystä mut niin se vaan on. Samsungeja kyl löytää ihan kaupoista ja nettikaupasta saa tosi iisisti ja ehkä vähän halvemmallakin.
   
 3. Karvainen_olio

  Liittynyt:
  31/7/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia tiedosta, nyt vain toivoisin jostakin saavani selville että mihin muotoon ne pitäisi muuttaa ja kuinka vaikeaa se on.
   
 4. tonza19 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  6/9/03
  Viestit:
  2367
  Tykkäykset:
  1
  Katos se topik "samsungiin värinäääniä" tjsp., siellä on linkki ohjelmaan psmplay5 jolla saat helposti muutettua midit--->.MMF muotoon ja saat vielä värinän lisättyä ääniin.
   

Jaa tämä viestiketju