Kysely päättynyt: Tapaustutkimukseen liittyvä kysely ostotottumuksista verkossa

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
25.4.2009
Viestit
42
Reaktiopisteet
0
EDIT: Kysely on päättynyt. Lämpimät kiitokset kaikille vastanneille!

--------

Allekirjoittanut kaipaa apuasi! Työryhmämme on luonut pienen web-kyselyn johon haluaisimme sinun vastaavan.

Kysely liittyy Lappeenrannan teknillisen yliopiston kauppatieteiden alan kurssiin “Sosiaalinen pääoma ja luottamus” osana kurssilla arvosteltavaa harjoitustyötä.

Työryhmä (6 hlöä, johon allekirjoittanutkin kuuluu) pyrkii selvittämään kyselyn avulla yksilöiden ostokäyttäytymistä verkossa yleisellä tasolla. Tutkimuksen erityiseksi kohteeksi (ns. tapaustutkimus) valittiin 3G-antennit.fi-verkkokauppa ja kyselyn kohdejoukoksi on rajattu kyseisellä sivustolla vierailleet henkilöt, eli jos olet sivustolla vieraillut tai valmis vierailemaan, toivon että jatkat lukemista.

Kyselyn suorittaminen ei edellytä että olet tehnyt ostoksia kaupassa, pelkkä sivustolla vierailu riittää.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu täysin anonyymisti (nimi- tai henkilötietoja ei kerätä) ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta sellaisenaan työryhmän ulkopuolelle. Kyselyn perustella valmistettavaa analyysia käytetään harjoitustyössä sekä osin 3G-antennit.fi verkkokaupan kehittämisessä.

Varsinainen kyselyosuus on kaksisivuinen ja sisältää 11 vaihtoehtokysymystä sekä lisäksi 25 väittämää, joihin vastataan viisiportaisella asteikolla (täysin eri mieltä – täysin samaa mieltä). Harkittu kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 10-15 minuuttia.

Linkki kyselyyn:
Kysely on päättynyt 4.1.2010 klo 23.59

Pienenä kiitoksena jokaineen kyselyyn osallistunut henkilö saa kyselyn päätteeksi tuotteiden osalta 5% alennukseen oikeuttavan alennuskoodin 3G-antennit.fi-verkkokauppaan.

Työryhmän puolesta,

Mikko Markkanen
3G-antennit.fi

P.S. Kiitos Esalle kun annoit luvan kyselyn linkittämiseen!
 
Top Bottom