Mobiili.fi Kympin voima – HTC kiusoittelee seuraavan huippupuhelimensa julkistuksella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  HTC One M10:n oletettu ulkonäkö vuotojen perusteella toteutetussa kuvassa.


  Taiwanilaiselta HTC:ltä odotetaan kevään aikana ilmestyväksi uutta huippupuhelinta, ja ilmeisesti töitä sen parissa on paiskittu ahkerasti. Yhtiö on nimittäin niin YouTubessa kuin Twitterissäkin julkaissut teaser-videon, jonka mukaan yhtiön väki paiskii töitä kellon ympäri viimeistelläkseen tulevaa puhelintaan, ja on ”hyvällä tavalla” pakkomielteinen työnsä suhteen.

  [​IMG]
  HTC:n hiljattain julkaisema teaser-kuva tulevasta puhelinmallista.


  HTC:n tulevasta lippulaivamallista on esitetty paljon spekulaatiota. One (M8):n ja One M9:n seuraajaksi on luonnollisesti veikkailtu One M10 -mallia, mutta huhuissa on myös mainittu, että mallinimi olisikin jotain aivan muuta. Nyt julkaistu video kuitenkin vihjaa vahvasti One M10 -nimen suuntaan, sillä videon lopussa mainitaan aihetunniste eli hashtag #powerof10, eli ”10:n voima”.

  HTC:n tulevan puhelimen tekniset ominaisuudet ovat huhujen mukaan peruskauraa tämänvuotiselle Android-laitteelle, eli Snapdragon 820 -suoritin, neljän gigatavun RAM-muisti, sormenjälkitunnistin, Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmä sekä 16, 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameraosastolle HTC on lupaillut jotain ”vastustamatonta”. Laitteen esittelyn odotetaan tapahtuvan huhtikuussa, ja myynti alkaa arvioiden mukaan toukokuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju