Kymmeniä tuhansia ennakkotilauksia kerännyt kuvauslennokki Lily tuli tiensä päähän jo ennen...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
19727-20699-Lily-TrackingDevice-2kjpg-l.jpg


Vuonna 2015 esitellyn Lily-kuvauslennokin piti tehdä ilmakuvaamisesta helppoa, kiitos autonomisesti lentävän lennokin ja helppokäyttöisen iOS-sovelluksen. Lennokki keräsi yhteensä 34 miljoonan dollarin rahoituksen noin 60 000 ennakkotilauksella, mutta lennokkiprojekti on nyt tullut tiensä päähän, koska rahat loppuivat kesken.

Lilyn kehittäjät kertovat asiasta verkkosivuillaan. Beetatestissä olleet lennokit saivat hyviä arvioita, mutta ennakkotilausten määrä ei silti ollut riittävä, että lennokin tuotantoa olisi päästy aloittamaan. Kehittäjät kertovat käyneensä kilpaa kelloa vastaan rahojen käydessä vähiin. Tekijät yrittivät viimeisten parin kuukauden aikana saada rahoitusta kasaan päästäkseen aloittamaan tuotannon, mutta eivät onnistuneet. Lopulta heidän oli pakko nostaa kädet pystyyn ja perua koko projekti.

Yhtiö aikoo tarjota hyvityksiä ennakkotilausten tekijöille seuraavien 60 päivän aikana. Epäselvää on, onnistuuko yhtiö palauttamaan täysiä summia rahojen loputtua kesken.

Lilyn oli määrä olla kohtuuhintainen ja helppokäyttöinen kuvauslennokki. Hinnaksi ennakkotilaajille asetettiin 499 dollaria ja lopulliseksi myyntihinnaksi piti tulla 999 dollaria. Kameran 12 megapikselin kuvia ja 1080p-tarkkuuden videota olisi voinut tarkastella reaaliajassa iOS-laitteen näytöltä ja lennokin oheen oli tarjolla majakka, jota lennokki olisi lentäessään seurannut ja kiertänyt.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom