Mobiili.fi Kyllä, ”Harry Potter GO” on työn alla – ei, Pokémon GOn tekijä ei sitä tee

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Magussin tuleva taikapeli.


  Viikonlopun aikana ovat useat sivustot kertoneet huippusuositun Pokémon GO -pelin kehittäneen Nianticin työstävän Harry Potter GO -peliä. Kyseinen uutinen näyttäisi olevan ankka, mutta toivoa ei silti kannata heittää. Tanskalainen Maguss nimittäin kehittää taikapeliä, josta saattaa tulla fanien hurjasti toivoma virallinen Harry Potter -peli.

  Useat uutissivustot sekä esimerkiksi Reddit-keskustelut viittasivat HelloGiggles-sivuston artikkeliin, jonka mukaan Niantic olisi aikeissa julkaista ensi vuoden puolella virallisen Harry Potter -version Pokémon GOsta. HelloGiggles taas mainitsi lähteekseen JTXH News -sivuston, mutta kuten esimerkiksi Gizmodo mainitsee, kyseinen sivusto näyttäisi olevan vain klikkejä keräävä tekaistujen uutisten sivusto.

  Vaikkei Niantic tiettävästi Harry Potter -peliä olekaan tekemässä, voi sellainen silti ilmestyä, mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella. YleX kertoo tanskalaisen Maguss-peliyhtiön kehittävän lisätyn todellisuuden peliä, jossa taikuudella on iso rooli. Maguss on kertomansa mukaan kehittänyt peliä ja siihen liittyvää taikasauvaa jo parin vuoden ajan, eli mistään Pokémon GO -jäljitelmästä ei ole kyse.

  [​IMG]
  Magussin pelissä käytetään erillistä taikasauvaohjainta.


  YleX:n mukaan Magussin pelissä tarkoituksena on tutkia taikuutta ja loitsuja ja liikkua eri paikoissa karttojen ja GPS-signaalin avulla. Peliympäristöt ovat vahvasti Harry Potter -henkisiä, mutta vielä ei ole varmuutta, saako peli virallista Harry Potter -leimaa. Siitä päättävät Warner Brothers sekä Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling. Maguss pyytääkin verkkosivuillaan Harry Potter -faneja mukaan kampanjaan, jolla yritetään saada oikeudet Harry Potter -nimen käyttöön.

  Maguss on aikeissa julkaista pelinsä vielä ennen joulua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju