Mobiili.fi Kuvissa Samsung Scoop – voisiko se olla jotain muutakin kuin vain tylsä Bluetooth-kaiutin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Scoop ei ole kovin iso.


  Samsungilta on tulossa uusi Scoop-niminen, Bluetooth-kaiuttimeltä näyttävä laite. Asia paljastui laitteen tietojen ja kuvien löydyttyä Yhdysvaltain viestintäviranomaisen FCC:n hyväksyntätietokannoista. Ensimmäisenä aiheesta uutisoi Ausdroid.

  [​IMG]
  Googlen esittelemä myyntiin vielä odotettava älykäs Home-kaiutinlaite.


  Kuvien perusteella Scoop on varsin tyylikäs, minkä lisäksi villit spekulaatiot alkoivat heti. Voisiko Scoop olla enemmänkin kuin vain pelkkä normaali Bluetooth-kaiutin? Muun muassa Venture Beat -julkaisu maalaa mielikuvaa Scoopista Amazonin Echon ja Googlen tulevan Homen kilpailijana, eli eräänlaisenä älykkäänä ääniassistenttina kaiuttimessa. Scoopin design onkin hieman samanhenkistä kuin Google Homessa.

  FCC:n papereista ei kuiitenkaan suoranaisesti viitteitä tähän löydy. Ne kertovat vain Bluetooth-yhteydellä varustetusta kaiuttimesta, jossa on nahkainen kantohihna, 3,5 millimetrin audioliitäntä, Micro-USB-liitäntä lataamiseen sekä mikrofoni, ensisijaisesti todennäköisesti puheluja varten. Lisäksi mukana on virtapainike, toistopainike ja äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet.

  Samsung saattaa julkistaa Scoopin – oli se sitten tylsä Bluetooth-kaiutin tai jotakin mielenkiintoisempaakin – IFA-messujen alla ensi viikolla. Tuolloin siltä odotetaan lisäksi ainakin uusien Gear S3 -älykellojen ja todennäköisesti myös Galaxy Tab S3:n julkistusta.

  [​IMG]
  Samsung Scoopissa on kantohihna.

  [​IMG]
  Samsung Scoopin nimi näkyvästi esillä pohjassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju