Kuvien siirtäminen..

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Hat, 21/2/03.

 1. Hat

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/03
  Viestit:
  45
  Tykkäykset:
  0
  Juu, elikkäs minkäslaisen laittee tarviin ku haluisin siirtää taustakuvia tietokoneelta kännykkääni (Nokia 6610)? Nettiosote josta niitä vois tilata ois kans paikallaa :D
   
 2. djj Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  2742
  Tykkäykset:
  0
  Eikös perinteinen infrapuna-portti olisi aika toimiva ratkaisu? Mitään linkkiä en kyllä osaa antaa, enpä ole nettikauppoihin tutustunut...
   
 3. minaite

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/03
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Juu, eli tarviit joko infrapunaportin tietsikkaas tai puhelimeen sopivan usb-kaapelin (noita saa n. 60 eurolla täältäkin). Nokian kännyköihin on myös myynnissä usb-yhteyskaapelia.
  Pöytäkoneis ei yleensä ole noita infrapunaportteja, kannettavissa ne monesti on valmiina. Mut pöytäkoneitten emolevyllä on yleensä niilläkin liitin infrapunaporttikaapelille eli voit tsekata tietsikkasi emolevyvalmistajan sivuilta tai tietsikkasi emolevyn ohjeista, jos siinä sellaisia tuli. Siis irDA-liitintä ja sit kysellä tietsikkaputiikeista tai nettikaupoista. Noita infrapunaportin tarjoavia kaapeleita on tarjolla myös usb-porttiin liitettäviä malleja mut ne on vähän kalliimpia.

  Sit viel tälläinen tieto HF-kamerasta, minkä voi liittää noitten uusiempien Nokialaisten Pop-portteihin:
  Nokia:lta kerrottiin että seuraavalla PC Suiten versiolla voi siirtää noita kamera HF:llä kaikkiin sitä tukeviin puhelimiin otettuja kuvia PC:lle. Nykyisessä PC Suitessa (5.3) tuota ominaisuutta ei vielä ole.
  Ja tuo seuraava PC Suiten versio julkaistaan seuraavien puhelinmallien markkinoille tulon aikaan eli tässä kuukauden-parin sisällähän noitten seuraavien pitäisi tulla myyntiin.
  Tuolla kamera HF:llähän voi ottaa kahden tason jpg-pakattuja kuvia ja niiden tarkkuudessa on siis huima ero mutta paremmalla tarkkuudella eli pienemmällä tarkkuudella kuvat ovat ihan kohtalaisia, jos kuvausolosuhteet sitten ilmaln salamaa ja vakiotarkennuksella varustetulla kameralla ovat sopivat ;)
   
 4. mooses

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/2/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju