Mobiili.fi Kuvavuoto: tältä näyttää LG:n tuleva V20-huippumalli – ensimmäinen Android Nougat -puhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG V20 OnLeaksin ja Android Authorityn julkaisemassa kuvassa edestä.

  [​IMG]
  LG V20 -tilaisuuden kutsu.


  LG:n tuleva huippupuhelin V20 tullaan julkistamaan noin kuukauden kuluttua 6. syyskuuta San Franciscossa. Nyt Android Authority -sivusto on julkaissut laitteesta ensimmäisenä kuvamateriaalina.

  Android Authority julkaisi V20:stä tietokonerenderöityjä mallikuvia yhteistyössä sarjavuotaja @OnLeaksin kanssa.

  V20:n pitäisi olla ensimmäinen uudella Android 7.0 Nougat -versiolla varustettu puhelin.

  Kuvien perusteella näyttäisi, että LG:n kevään G5-huippupuhelimen tavoin myös V20 tulisi olemaan modulaarinen eli laajennettavissa puhelimen irroitettavan pohjapalan tilalle liitettävillä varusteilla.

  Toinen huomionarvoinen kuvien paljastama seikka on V20:n melko laaja kamerakyttyrä. Lähteen tietojen mukaan V20 olisi 7,7 millimetriä paksu, mutta kameran paksuimmalta kohdalta 8,8 millimetriä. Pituutta olisi 159,5 millimetriä ja leveyttä 78,1 millimetriä, mikä tarkoittais V20:n olevan V10:tä kapeampi.

  [​IMG]
  LG V20 OnLeaksin ja Android Authorityn julkaisemassa kuvassa takaa. Kamera-alue on kookas.


  Takaa V20:stä näyttäisi löytyvän lukituspainikkeen / sormenjälkitunnistimen lisäksi G5:n tavoin kaksoiskamera, mutta etupuolella ei näy V10:n suurta erikoisuutta kahta etukameraa. Sen sijaan näytön yläpuolella mukana on yhä myös jo V10:stä tuttu ratkaisu, pieni pitkulainen toinen lisänäyttö.

  Tarkkaa tietoa V20:n teknisistä ominaisuuksista tuorein raportti ei tarjoa. Näytön koko kuitenkin säilynee ennallaan reilussa 5,5 tuumassa ja tarkkuus 2K-tasolla. Tuoreimmat vuotokuvat ovat ristiriidassa suhteessa aiempaan teknisistä ominaisuuksista kuultuun huhuun, joka nyt näyttää osoittautuneen uutisankaksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju