Kuvaviestit kasvattavat operaattoreiden tulovirtaa

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Bird, 18/11/02.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Kuvaviestit kasvattavat operaattoreiden tulovirtaa

  Tokio
  STT-Reuters

  Kuvaviestit ovat kasvattaneet asiakaskohtaista tulovirtaa jopa kolmanneksella, Japanin toiseksi suurin matkapuhelinoperaattori KDDI kertoi maanantaina. Tieto on omiaan helpottamaan operaattoreiden huolia, sillä kuvaviestiliikenteen tuoman hyödyn on epäilty jäävän pieneksi.

  KDDI aloitti kuvaviestipalvelut viime keväänä. Japanissa kuvaviestipalvelut ovat selvästi edellä Eurooppaa, jossa ne ovat vasta alkamassa. KDDI:n kilpailija J-Phone aloitti kuvaviestipalvelunsa jo vuonna 2000.

  KDDI:n pääjohtajan Toshio Okihashin mukaan asiakkailla on tapana käyttää kuvaviestipalvelua runsaasti ensimmäiseen kännykkälaskuun saakka. Sen jälkeen seuraa pudotus, mutta kolmannen kuukauden aikana käyttö alkaa vakiintua. Tyypillinen 7 500 jenin (noin 62 euron) puhelinlasku kasvaa pysyvästi 9 500-10 500 jeniin kuvaviestien ansiosta.

  Linkki lähteeseen
   
 2. Otus

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/11/02
  Viestit:
  428
  Tykkäykset:
  0
  Aina nuo japanilaiset on innostuineita, kun tulee jotain uutta ;). Ehkä Suomessa ei ihan tuohon kolmannekseen päästä, mutta varmasti tuottoissaa nykyisillä hinnoilla :(
   
 3. Stidi

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/7/02
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Juuh, Japaniassahan ollaan aina oltu visuaalisuuden perään ja siitähän tämä on suora seuraus. Suomessa homma ei ehkä noin innokkaasti seuraa perässä koska popula on kenties skeptisempää tällaisia uutuuksia kohtaan ja varsinkin kun monella on vielä wappifloppi tuoreessa muistissa... Liian vähän liian kalliilla.

  Onneksi dena pitää keskustelua yllä tutustumistarjouksena olevan mms-hinnoittelunsa kanssa.
   
 4. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Taitaa olla lähetykseen kykeneviä MMS-luureja sen verran harvassa ettei siitä tule ainakaan tämän vuoden puolella kovin suurta "vyöryä". Jos olen ymmärtänyt oikein, niin MMS:sää lähettäviä malleja on vasta 9 kpl myynnissä. Kertokaa jos olen väärässä.
  Lisäksi nuo mallit eivät ole mitään massoittain myytäviä malleja.
   
 5. nhk_ Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2682
  Tykkäykset:
  0
  Ei se kuva varmasti vielä tälle vuodelle kovin kummallisia kassavirtoja aiheuta, mutta odotellaas syksyä taas... Vuoden kuluttua voi olla nuo lukemat ihan kummasti toisenlaisia, kunhan valmistajat saavat enemmän kameramalleja ja lisävarusteena saatavia kameroita markkinoille. Uskoisin kyllä näinkin takapajuisesta kansasta kuin Suomi, jotta kyllä täälläkin saadaan vielä MMS-viestit liikenteeseen.

  Kesän festarit, juhannus ja vappu voi olla sellaisia millä saa viestimäärät perinteisesti kaveripiirissä liikkumaan. Enää kun ei tarvitse yrittää sanoin kuvailla sitä saven ja oksennuksen määrää, siitä voi lähettää kuvat. ;)
   

Jaa tämä viestiketju